Beckovské Slávnosti 2013

Tisíc divov v Beckove

Horúce zlaté lúče a slnko putujúce nízko nad obzorom. Možno vám k romantike týchto dní ešte niečo chýba, možno práve spásonosná spŕška osviežujúcej zábavy v podobe letných Beckovských Slávností. Od 19. do 21. júla zachváti všeobecné veselie a rozprávková atmosféra akurát tento azda najmalebnejší kút Slovenska. V majestátnom lone prírody sa Beckov zjaví v celej svojej vznešenosti a poskytne nielen nadšenému zraku, či náročným mlsným jazýčkom tisíce lákadiel.
Nechajte sa opantať čarom dávnej minulosti. Povzbudení priazňou nebies nechajte pôsobiť nadprirodzenú moc storočí, keď bájni rytieri bojovali o ruku a srdce spanilých dám. Bludní rytieri na ušľachtilých tátošoch obsadia uličky Beckova aj tento rok. Lomoz a štrngot zbraní za svetla odskakujúcich iskier. Neľútostné súboje udatných bojovníkov.
Atrakcie, ktoré potešia celú rodinu. Neposedné ratolesti sa určite do sýtosti vybláznia na koníkoch, skákacom hrade, trampolínach či šmykľavkách. Pripravené je aj stále populárnejšie maľovanie na tvár. Najlepší majstri ľudových remesiel z celého Slovenska vás ohúria svojou neuveriteľnou zručnosťou a v mori stánkov si určite vyberiete plné košíky z ukážok ich umenia. Všadeprítomná bude aj omamná vôňa lahodných pokrmov a nápojov dobovej kuchyne. Na odvážnych pánov a dámy už čaká skutočná výzva, Majstrovstvá Sveta v hode vidlami Vidlomet 2013.Prednášky na rozmanité témy V MY Aréne sú už neodmysliteľnou súčasťou slávností. Aká by to bola zábava bez hudby? Tento rok do Beckova zavíta naozajstná špička. Do hodvábnych sietí príjemných tónov vás polapí Kristína. Tisíc divov a možno aj viac ponúkne obľúbený Vidiek. IMT SMILE presvedčí o svojich kvalitách aj na tunajšom pódiu. Petra Lipu snáď ani nemusíme predstavovať. Nezabudnuteľnú tancovačku prisľúbili i Maxim Turbulenc a Senzi Senzus.
Nenechajte si ujsť túto mimoriadnu udalosť. Vaše spokojné tváre budú pre organizátorov tou najväčšou odmenou.


Viac info na: www.beckovskeslavnosti.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Beckovské Slávnosti 2013

Top