BA City Beats

Na festivale BA City Beats sa dažďa báť nemusíte, pódiá budú pod krytými stanmi


    Nepriaznivé počasie trápi Slovensko a okolité krajiny už niekoľko týždňov, no najmä ostatných pár dní. Bratislava v tomto nie je výnimkou a pohľady mnohých v týchto dňoch smerujú na zvýšenú hladinu Dunaja. Organizátori nového mestského festivalu BA City Beats, ktorý sa bude konať 20. a 21. júna, sa aj preto rozhodli, že pre návštevníkov na Tyršovom nábreží pripravia dva veľkokapacitné kryté stany. V prípade dažďa tak majitelia lístkov zostanú v suchu a budú si môcť koncerty vychutnať v maximálnom pohodlí. V prípade teplého slnečného počasia budú otvorené bočné steny stanov, a tak si návštevníci budú môcť vystúpenia užiť aj pod holým nebom.

    Vzhľadom na aktuálnu situáciu organizátori pre istotu pripravujú aj záložný plán, ktorý by bol aktuálny v prípade, že by sa povodňová situácia na Dunaji v Bratislave výrazne zhoršila a Tyršovo nábrežie by zostalo dlhšie zaplavené. V tom prípade by sa festival konal na inom mieste v centre hlavného mesta.
    Program na oba festivalové dni je zverejnený od 22. mája, kedy odštartoval aj predpredaj jednodňových vstupeniek. Harmonogram jednotlivých dní organizátori zverejnia už čoskoro na oficiálnej stránke
www.bacitybeats.sk. Prvé koncerty by mali vo štvrtok i v piatok začať po 16:00, pričom headlineri vystúpia po 19:00, kedy už drvivá väčšina ľudí nie je v práci. Hlavný program by mal skončiť pred polnocou. Afterpárty po denných programoch, ktoré sú v cene lístka, bude hostiť klub LOFT!. Ľudia sa tak budú môcť zabávať aj po polnoci.

    Nový mestský festival BA City Beats prinesie začiatkom leta do Bratislavy mená ako Wyclef Jean, Rudimental, Katy B, Aloe Blacc, Hadouken! alebo Everything Everything.  Na prvej edícii podujatia sa ukážu aj Stereo MCs (DJ set), The Orb, The Boxettes, Danko Jones, Terry Poison, Parachute Youth a Richard Dorfmeister & Rupert Huber present Tosca.
    Na svoje si prídu aj milovníci džezu a latina, a to na vystúpeniach kubánskej speváčky a flautistky Glendy López a slovenského bubeníka Martina Valihoru s newyorskou speváčkou Vivian Sessoms. Z domácej scény sa na BA City Beats predstavia Polemic, Jana Kirschner, Tomáš Sloboda a Sounds Like This, L Plus a Vec s kapelou Zlokot.

    Permanentky na podujatie sa predávajú v sieti Ticketportal za 39 eur, jednodňový lístok stojí 29 eur. Na mieste bude stáť lístok na dva dni 49 eur a jednodňová vstupenka 39 eur.


Viac info na:
www.bacitybeats.sk
www.facebook.com/BACityBeats
https://www.facebook.com/events/226722074133756/

VSTUPENKY/TICKETS na BA City Beats
Top