Holiday Inn, Trnava

Predstavenie Lordi
Dátum/Date: 5.9.2013 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: Holiday Inn, Trnava
Cena/Price: 15,- Eur
Popis/Description: Hra LORDI vznikla na základe korešpondencie slávneho Oscara Wildea. V salónnej    komédii, ktorá si uťahuje z mužskej samoľúbosti , ale je aj oslavou pevného priateľstva, si budú môcť diváci vychutnať známich hercov. Nebudú sa ale čítať žiadne „liebesbriefs“ a ani obchodné listy, pripravené je oveľa väčšie prekvapenie, ktoré vraj ale nie je vhodné pre osoby mladšie ako osemnásť rokov a puritánske dámy.

Eňa Vácvalová a jej hostia
Dátum/Date: 29.9.2013 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: Holiday Inn Trnava
Cena/Price: 15,- Eur
Popis/Description: Populárna televízna talk show pod názvom 7 s.r.o. sa objaví aj na pódiu nášho hotela.  Štvorica glosátorov Elena Vacvalová, Milan Lasica, Oľga Feldeková, Marián Leško a hudobný hosť Bystrík, budú mať možnosť povedať si svoje. Dve ženy a dvaja muži  komentujú všetko, čo život  prináša, prípadne, čo by priniesť mohol. K tomu zopár piesní v podaní Bystríka.

PARTIČKA
Dátum/Date: 27.10.2013 17:00 a 19:00
Miesto konania/Place of event: Holiday Inn Trnava
Cena/Price: 15,-Eur
Popis/Description: Vďaka veľkej úspešnosti televízneho formátu Partička si dovoľujeme opäť pozvať     zohratú partiu talentovaných hercov na dosky nášho pódia. Daniel Dangl, Juraj Kemka, Robo Jakab, Lukáš Latinák, Marián Miezga a Marián Čurko. V októbri herci opäť predvedú vydarené a predovšetkým vtipné improvizácie a postarajú sa o zábavný program.

Koncert Marek Ztracený
Dátum/Date: 24.11.2013 19:00
Miesto konania/Place of event: Holiday Inn, Trnava
Cena/Price: 15,-Eur
Popis/Description: Marek Ztracený známi český muzikant v rámci svojho turné po prvý krát zavŕta aj na Slovensko priamo do Trnavy. V roku 2008 získal v súťaži Zlatý slávik ocenenie Skokan roka. Vlastná tvorba a hra na klavíri pripraví nezabudnuteľnú atmosféru. Z pesničky ako Ztráciš sa stal veľký hit a    v súčasnosti ho môžete zaregistrovať na všetkých hudobných kanáloch v Čechách aj na Slovensku.


Aktuálne informácie/News: www.holidayinn-trnava.com
VSTUPENKY/TICKETS na podujatia v Holiday Inn, Trnava

Top