Camouflage Tour 2013 - 30th Anniversary

Camouflage Tour 2013 - 30th Anniversary

Technické údaje

Termín koncertu: 14.12.2013
Miesto konania: MMC (YMCA)
Začiatok koncertu: o 20 : 00 hod
Dĺžka trvania koncertov: cca. 240min
Predkapela: Michael Szatmary Projekt (SK), dAVOS (Rakúsko)
After Party: Rôzny hudobníci a DJ-ovia aj zo zahraničia do 05:00hod. priamo v hale.

Hosť:

Michael Szatmary Projekt (SK)

legendárna nemecká synthipopová skupina Camouflage. Naposledy zahrala a potešila naše publiká pred necelými troma rokmi. Teraz sa do našich končín opäť vracia aj s novým koncertným program, ktorý mapuje ich tridsaťročnú hudobnú kariéru. Skupina zahrá okrem notoricky známych hitov „Love Is A Shield“ alebo „The Great Commandement“ aj skladby s pripravovaného albumu „Greyscale“. Skupina Camouflage si vybrala sama na oba koncerty hosťa. Na vystúpeni v Bratislave ich bude sprevádzať aj hudobník a novinár Michael Szatmary. „So skupinou sa poznám už dlhšie, pred pár rokmi ma aj s kapelou videli hrať na afterparty a povedali mi, že nabudúce, keď prídu, chcú aby som vystúpil pred ich koncertom. Je to pre mňa veľká česť a budem mi cťou zahrať si s nimi“, hovorí Szatmary. Michael Szatmary sa pohybuje na hudobnej scéne už zopár rokov. Dlhšie sa venoval DJ -
ingu. Vydal dva sólové albumy. Má za sebou niekoľko úspešných koncertov. Predskakoval napríklad aj pred slávnymi Erasure. Je jeden z mála slovenských muzikantov, ktorý tvorí elektronickú – tanečnú muziku. Na pódiách ho však sprevádza živá kapela. „Nie som typ Jarreho, ktorý dokáže robiť šou sám.
Je mi lepšie za mašinami. Okrem toho, neviem spievať“, vysvetľuje Michael Szatmary. Na koncerte s Camouflage v Bratislave ho budú sprevádzať skvelí muzikanti: speváčka Brigita, basgitarista Samo Alexander a ďalší. 

http://www.youtube.com/watch?v=DhLtKC60oRM&feature=youtu.be


Predkapela:

dAVOS (Rakúsko)

Synthpop skupina dAVOS bola založená v roku 2004, kedy sa zakladajúci členovia skupiny „Sharon Next“ Gerd Hall a Michael Ruin spojili so spevákom Ericom Nelsonom a začali spoločne hrať. Zverejnením štyroch EP, jednej 7-inch platne, 2 CD a niekoľkých
hudobných kompilácií, pravidelnými vystúpeniami a spoluprácou s And One, L'ame Immortelle, Diary of dreams, Icon of Coil, Melotron atď. patria títo traja šarmantní Viedenčania k hviezdam synthpop a elektro scény v Rakúsku a v Nemecku. Zaradenie dAVOS do programu známych rozhlasovych staníc v Rakúsku a v strednej Európe, rovnako ako pozitívne recenzie hudobných magazínov zobrazujú kvalitu hudby skupiny dAVOS.
V marci 2013 sa na trhu objavil druhý štúdiový album so sľubným názvom "I Could Sense A Tragedy".Hudobne ovplyvnení sú dAVOS, ktorých autobiografické texty sa v podstate točia okolo osobných alebo prežitých životných udalostí, hudobnými skupinami ako Duran Duran, Depeche Mode, New Order atď.

https://www.youtube.com/watch?v=U2nXWmfJNvo


Camouflage

Camouflage prvý krát hrali na Slovensku v roku 2006 kde odohrali koncert vrámci turné k novému albumu “Relocated“. Koncert ktorý mal výbornú atmosféru a od začiatku bola cítiť energia po celej sále, spravil na Camouflage veľký dojem a preto sa rozhodli o rok neskôr odohrať tri koncerty iba pre České a Slovenské publikum, žiadne iné koncerty v ten rok nehrali. Koncerty boli v Čechách v Litvinove, na Slovensku v Košiciach a v Bratislave dvojkoncert s Petrom Mukom. Bol to pre Camouflage veľký zažitok a koncertné turné malo veľký uśpech. Naposledy Camouflage hrali v Bratislave v marci  v roku 2011  pred vypredaným publikom a Camouflage označil tento koncert do prevej trojky ich “naj“!!!
Na Slovensku ich popularita od roku 2006 viditeľne stúpla, ich koncerty sú veľmi kvalitné živé vystupenia ktoré sú spestrené bubeníkom Jochenom Schmalbachom ktorý produkoval a remixoval veľa známych skladieb od napr. Depeche Mode, Alphaville, A-HA či Madonny, Fools Garden atď. na koncertoch Camouflage je aj gitarista Volker Hinkel zo skupiny Fools Garden ktorý je autorom hitu Lenom tree. Ich žvé vystúpenia aj preto partria k top!

http://www.youtube.com/watch?v=J9Nazht1ToM


Nemecká skupina Camouflage oslavuje 30 rokov od svojho vzniku. Pri tejto príležitosti pripravila koncertné turné, kde neobíde ani Slovensko, či Českú republiku. Camouflage si pripravili špeciálny koncertný program, na ktorom zaznejú piesne, ktoré nehrali 15 rokov, napríkad "On Islands" alebo "Anyone" s albumu Methods Of Silence z roku 1989. Všetky staré piesne sú prerobené s úplne iným a novým aranžmánom. Camouflage zahraje aj úplne nové pesničky s pripravovaného albumu "Greyscale" ktorý už nahrávajú v štúdiu. Camouflage si okrem iného pripravili aj pre fanušikov prekvapenie. Skrátka Nemeckí hudobníci sú vo výbornej forme, svedčia o tom aj vypredané koncerty nie len v Nemecku ale aj vo svete, Camouflage sa predstavia v bratislavskom MMC klube už 14.12. 2013. Českí fanúšikovia si ich môžu vychutnať 15.12.2013 v Lucerna bare. Oba koncerty začínajú o 20 tej. V oboch hlavných mestaách sa okrem legendárnych Camouflage, môžete tešiť aj na zaujímavé predkapely a samozrejme after party na ktorej Camouflage nebuďe chýbať.

http://www.youtube.com/watch?v=RCa6pW3I7yw

Cena v ticketportal.sk

september-október 27,-eur
november-december 29,-eur
VIP lístky 45,-eur (iba 20ks) VYPREDANÉ!!!
v deň koncertu 33,-eur

Pozor! http://shop.depechemode.cz/ špecialne Camouflage fan club lístky za super ceny!

Top