UPRISING REGGAE FESTIVAL 2014

UPRISING REGGAE FESTIVAL 2014

Dátum/Date: 22. - 23. august 2013
Miesto/Place of festival: Bratislava, Zlaté Piesky
Cena/Price: 25€
VIP lístok: 90€
v cene VIP vstupenky: - Občerstvenie: jedlo (mäsové, vegetariánske), pivo, tvrdý alkohol, víno, energetický nápoj, pochutiny, minerálka, káva, čaj.
- free parking
- vlastný VIP vchod
- VIP Bar s výhodnými cenami


Uprising je festival, na ktorom sa vždy všetci stretneme, zabudneme na čas, problémy a vychutnávame si život tu a teraz. Vraví sa, že kto ho raz zažil, celý rok čaká na pokračovanie.
Za 7 rokov existencie sa Uprising vypracoval na najväčší festival hlavného mesta a jedno z najzaujímavejších podujatí Strednej Európy. Uprising je dôkazom, že aj podujatie postavené na menšinových žánroch sa môže zaradiť medzi najväčšie festivaly v krajine.
Štyri hudobné stage, cinema zóna, množtvo workshopov, atrakcie ako zápasy v bahne, futbal, capoeira, ranná joga, graffiti, streetart, U-rampa a tiež možnosť kombinovať koncerty s kúpaním či vodnými športami, to všetko nasvedčuje tomu, že 22.,23. augusta 2013 sa znovu všetci stretneme na bratislavských Zlatých pieskoch
7. ročník Uprisingu so sebou prinesie zástup hviezd a legiend reggae music, dancehallu. dubu, hip-hopu aj elektronických beatov, ktoré postupne odhalíme.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie UPRISING REGGAE FESTIVAL 2014

Top