CLASH MUAY THAI

CLASH MUAY THAI

Dátum/Date: 25.01.2013 o 18:00 h.
Miesto konania/Place of event: HANT Aréna, (ŠH Pasienky), Bratislava
Vstupné/Entry:
Voľné sedenie - 15 EUR
Stôl - 500 EUR (pre 5 osôb)

Popis/Description:
Na konci januára nás v Bratislave čaká prvé veľké Muay Thai gala roku 2014. Pod názvom Clash Muay Thai uvidíme skvelých slovenských thajboxerov proti bojovníkom z Francúzska.

V hlavnom programe uvidíme štyroch bojovníkov bratislavského Hanuman Gymu: Marka Nováka, Ivana Pavleho, Daniela Hromeka a Luciu Krajčovič. Novák a Hromek zápasili naposledy na dvadsiatom Hanuman Cupe, Lucia Krajčovič 14. decembra získala cenný skalp českej jednotky Aleny Holej a Ivan Pavle od 27. novembra vyhral hneď päť zápasov.

Vo forme sú aj žilinčania Tomáš Šenkýr a Milan Páleš. Páleš koncom novembra porazil skvelého Krčmářa na Heroes Gate 11 a Šenkýr zase Nikolu Stosiča na Fight Explosion.

Chýbať nebude ani Vladimír Idrányi, ktorý v roku 2013 získal cenný opasok Svetového šampióna turnaja Tatneft Cup.

Na plagáte ešte vidíme Vlada Konského, ten žiaľ nebude môcť nastúpiť. Náhrada je viac než dobrá - Ján Mazúr, šampión WKN z roka 2013.

Pokiaľ niekto organizuje top Muay Thai gala, musí si zavolať Moravčíka. Ten zápasil naposledy na Profilige XIII, kde získal titul Európskeho šampióna WMC v zápase s Marcom Piquém. Vlado ide s váhou hore a prvý krát ho uvidíme bojovať v osemdesiatjednotke!

Štartovka sa ešte dolaďuje, zatiaľ je na pláne 12 zápasov - 8 podľa pravidiel Muay Thai, 3 podľa pravidiel K-1 a jeden MMA. Jednotlivé zápasy hlavného programu budeme predstavovať začiatkom budúceho roka.

Typ hľadiska: voľné sedenie, stolové sedenie
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie CLASH MUAY THAI

Top