Beáta Dubasová a Nika Karch

Beáta Dubasová a Nika Karch

Dátum/Date: 12.03.2014 o 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: Atelier Babylon, Bratislava
Vstupné/Entry: 10 EUR

Popis/Description:
Beáta Dubasová a Nika Karch

Legendárna popová speváčka Beáta Dubasová spojila sily s mladou speváčkou Nikou Karch a absolvovali v októbri 2013 spoločné koncertné turné, ktoré nieslo názov podľa jednej z najznámejšej Beátinej skladby: ,,Sme také, aké sme.“ Turné bolo úspešné a preto bude pokračovať aj v tomto roku pridanými koncertmi.

Diváci sa môžu tešiť na skladby ako Účesy, Dievča z reklamy, Za dverami mojej izby, Ten príbeh je preč, Vráť mi tie hviezdy, Šumienky z Polomu, Sme také, aké sme, Cháp ma, ale predstaví aj novšie skladby. Beáta momentálne vystupuje s kapelou Panama v zložení: Brunno Oravec (klávesy, spev), John Dale (gitara), Ivan Zadrabaj (basová gitara) a Radovan Holúbek (bicie).
 
Mladú speváčku Niku Karch ste mohli okrem iného vidieť na nedávno skončenom mega úspešnom turné Desmodu s Cigánskymi Diablami, ktorého bola hosťom. Dokopy s Beátou ich dala úspešná relácia Legendy popu, kde Nika spievala v kole venovanom práve Beáte. Nika publiku predstaví skladby zo svojho debutového albumu ,,Iná“ ale aj známe skladby upravené do svojej podoby.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Beáta Dubasová a Nika Karch

Top