LUCIE BÍLÁ ČERNO-BÍLÉ TURNÉ 2014

LUCIE BÍLÁ ČERNO-BÍLÉ TURNÉ 2014

Dátum/Date: 21.10.2014 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: Steel aréna, Košice

Dátum/Date: 23.10.2014 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: Slovnaft aréna, Bratislava


Popis/Description:

Po mega úspešnom Černobílém turné 2013 sa Lucie Bílá vracia so svojou veľkolepou show v troch exkluzívnych koncertoch v septembri 2014. Haly v Prahe, Pardubiciach a Ostrave sa rozoznejú najobľúbenejšími pesničkami a na každom koncerte speváčka rozdá plno lásky a optimizmu jej vlastného. V októbri 2014 zavíta Lucka aj k nám na Slovensko, kde odohrá dva ďalšie exluzívne koncerty - v Košiaciach a Bratislave.
Môžete sa tešiť na doposiaľ najvýpravnejšie turné držiteľky pätnástich Zlatých slávikov s najväčšou scénou, super zvukom, grandióznymi efektmi a úžasnými tanečníkmi.


Stage: obrovské pódium 28 x 16 metrov bude doplnené 8 metrovým mólom na ploche medzi divákmi a okolo bude špeciálna zóna so SUPER VIP sedením.

Scéna: veľkolepá scéna bude dotvorená veľkoplošnými LED obrazovkami 16 x 8 metrov so špeciálnym pojazdným systémom. Súčasťou show bude i bohatá pyrotechnika, alebo štýlové čierno – biele konfety.

Sound: skvelé a dokonalé ozvučenie koncertov je dne už takmer samozrejmosťou, napriek tomu sa vždy vyplatí zdôrazniť, že to bude naozaj z hľadiska zvuku stáť za to.

Svetlá: dokonalý light-design a plno efektov dotvorí celkový dojem z celého koncertu.


„Som rada, že sa mi podarilo dať dokopy skvelý tím ľudí, veľkých profesionálov, tých najlepších z najlepších, s ktorými som sa pustila do turné, ktoré nazývam takou malou olympiádou. A ako spievam vo svojom novom singli „Jsem to já“, ktorý vznikol práve k turné, idem tak trošku „do boja“, pretože úprimne, ani ja sama ešte neviem, čo presne ma čaká. Čo všetko si na mňa páni Minárik a Kereš vymysleli. Iba viem, že napríklad kapela bude hrať „niekde vyššie“ nad javiskom. Prajem si, aby to bolo niečo výnimočné. Som posadnutá tým, čo robím, ale tentokrát by som bola radšej, aby to nebola iba hudba, ale tiež zážitok“, hovorí o svojom doposiaľ najväčšom turné Lucia Bílá.

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie LUCIE BÍLÁ ČERNO-BÍLÉ TURNÉ 2014

Top