Festival Inner Winner Slovensko

3 dni, ktoré zmenia Váš život! Festival Inner Winner Slovensko opäť v Bratislave

Bratislava, 10.2.2014: Chceli by ste niečo zmeniť, len neviete kde začať? Láka vás otázka osobného rozvoja len vám nie je jasné, ktorá cesta je tá správna? Prídte si vybrať z ponuky inšpiratívneho vzdelávacieho podujatia v oblasti osobného rozvoja, ktoré sa bude konať v 7. až 9. marca 2014 v Bratislave. Tretí ročník Festivalu Inner Winner Slovensko prináša rozmanité inšpirácie pre skvalitnenie súkromného aj pracovného života.

„Buďte o krok vpred! Nezmeškajte 3 dni plné nezabudnuteľných zážitkov, inšpirácií a cenných rád v podaní špičkových, celosvetovo uznávaných spíkrov, ktorí vám prezradia svoje životné „know-how“ v osobnom sebarozvoji,“ hovorí Lucia Synčáková, riaditeľka Festivalu Inner Winner Slovensko.

Pre koho je podujatie určené?
Pre ľudí s aktívnym prístupom k životu, ktorí ho nežijú mechanicky, ale premýšľajú o veciach samostatne. Pre cieľavedomých ľudí, ktorí majú radi výzvy a záleží im, aby mali lepšie vzťahy, vyšší príjem, cítili sa šťastní v práci, vedeli skĺbiť pracovný a osobný život a užívali si ho naplno. Toto podujatie je prínosom pre manažment väčších aj menších firiem, podnikateľov, osoby na voľnej nohe aj študentov.

Ako bude festival prebiehať?
Festival Inner Winner Slovensko trvá 3 dni – od piatku do nedele. Počas nich na jednom mieste vystúpi 36 rečníkov zo zahraničia, Čiech a Slovenska. Na svoje témy sú odborníkmi a na interaktívnych workshopoch vás vtiahnu do deja ukážkami techník a pútavými aktivitami. Program prebieha naraz v troch sálach a každý si vyberá podľa svojej chuti. Každé ráno je pripravené spoločné korporátne bubnovanie a smiechológia. Cez obednú prestávku je možné prejsť sa po koberci slávy, vyskúšať si zdarma ukážku koučingu v koučovacej zóne a v sobotu večer si záujemcovia budú môcť otestovať prezentačné zručnosti na stretnutí slovenského klubu Toastmasters.

Na ktoré konkrétne témy sa môžete tešiť?

Šťastie v práci  
Change manažment
Intuitívny marketing
Neuroleadership
Online podnikanie
Videomarketing
Dance koučing
Mapy života
Introverti v biznise 
Kreatívne myslenie
Nenásilná komunikácia a ďalšie.

Viac informácií nájdete na www.inner-winner.sk.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Festival Inner Winner Slovensko

Top