Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom

Funkiez - funky party

Dátum/Date: 04.04.2014 o 20:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom
Vstupné/Entry: 6 EUR
Popis/Description:
Na začiatku apríla sa v našom klube rozprúdi funková zábava pod taktovkou kapely FUNKIEZ, ktorá odpáli najznámejšie hity hudobnej funkovej scény. Môžete sa prísť zabaviť, prípadne zatancovať. Všetko o kapele :
Zostava:
Alexandra "SASHA" Okalova - spev (Superstar, Tina)
Radovan "VRABEC" Orth - spev, gitara (ex Made 2 Mate)
Patrik Nosko - bass (Steve Young)
Martin Wittgruber - keyboards (ex Made 2 Mate)
Robo Rist - drums (ex Made 2 Mate)


Egon Dust - Kabaret

Dátum/Date: 18.04.2014 o 20:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom
Vstupné/Entry: 2 EUR
Popis/Description:
Od roku 2011 začal Egon Dust pracovať na projekte Kabaret Život. Kabaret Život je kombinácia kabaretných, swingových melódií a šansónu kombinovaných s rockovým soundom smerujúcim až k industriálu. Koncertnú premiéru mal v máji 2012. V duchu dekadencie 30-tych rokov s bizarnými príbehmi a show sa nesie aj album Kabaret Život a nový koncertný program ´´Nóbles & Dekadéns 2014´´. Program je určený všetkým, ktorí majú radi dekadenciu, eleganciu kabaretu a ráznu rockovú show. Všetci tí si prídu určite na svoje!


Iva Bittová

Dátum/Date: 26.04.2014 o 20:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom
Vstupné/Entry: 15 EUR
Popis/Description:
Do nášho klubu zavíta fenomenálna hudobníčka, skladateľka a speváčka žijúca v USA Iva Bittová.Vyštudovala hudobno dramatický odbor na konzervatóriu v Brne, spev a husľovú hru.Rozsah jej aktivít je pozoruhodný – v hudbe od vlastných interpretácií ľudových piesní cez experimentálny jazz, rock až po husľové aplikácie skladieb vážnej hudby a operný spev. V roku 2004 účinkovala v newyorskej Carnegie Hall v roli Elvíry v Mozartovej opere Don Giovanni. Na túto spoluprácu potom nadviazala niekoľkými koncertmi s tamojšou formáciou Bang On A Can All Stars, ktoré vyvrcholili vydaním albumu Elida. Zúčastňuje sa tiež najrôznejších projektov performatívneho zamerania, programov pre deti, atď.

Michael Kocáb & Karpatské chrbáty

Dátum/Date: 09.05.2014 o 20:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom
Vstupné/Entry: 10 EUR
Popis/Description:
Michael Kocáb,
hudobník, skladateľ, spevák, textár, filmár a v neposlednej dobe aj politik. Hudobnej vedrejnosti naviac známy ako leader kultovej skupiny Pražský výběr, prijal pozvanie ( ako už niekoľkokrát ) od kamarátov z Vrbového a príde s nimi zahrať a zaspievať niekoľko koncertov na Slovensko.
Karpatské Chrbáty
Počiatky rockovo alternatívnej, recesistickej skupiny KARPATSKÉ CHRBÁTY (KCH) treba hľadat už v roku 1982, keď štyria spolužiaci z Vrbového Braňo Jobus (spev), jeho brat Andrej (bicie), Roman Klčo (basgitara) a Miro Kusý (gitara) založili svoju prvú, podivnú školskú kapelku Harmasan, premenovanú vzápätí na VEGET. O necelé štyri roky neskôr na nátlak miestneho socialistického MKS (rozumej: Mestského kultúrneho strediska) boli nútení opäť zmeniť poznávaciu značku, a tak vznikli KCH.
Zostava :Braňo Jobus - spev,Roman Klčo - basa,Miro Kusý - gitara,Peter Hrdina - bicie

www.bluenote.sk

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
Potrebná rezervácia stola na telefónnom čísle 0902 608 912 alebo na maili
info@bluenote.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatia Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom

Top