Detail info
Close

KAIROS festival

KAIROS festival

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 17.8.2012 od 12:00 do 22:00 hod.

Miesto konania/Place of event: Nitra - STARÉ DIVADLO KAROLA SPIŠÁKA, ŠTÚDIO TATRA

Večerný vstup - 8,- Eur
Celodenný vstup - 12,- Eur

KAIROS festival je umelecký festival zameraný na prezentáciu rôznorodosti národov, kultúr, kontinentov i samotných umeleckých štýlov. Tri zložky – hudobná, výtvarná a tanečná budú zastúpené viac ako desiatimi svetovými národmi z troch kontinentov. Dominantná časť festivalu bude patriť profesionálnym a renomovaným hudobným formáciám z rôznych častí sveta - Brazília, Taliansko, Rakúsko, Nemecko, Poľsko, Maďarsko, Ukrajina, Srbsko, Venezuela, Burkina Faso, Slovensko... Zahraniční i domáci hudobníci sa predstav
ia v jedenástich hudobných skupinách v rozmanitých a v súčastnosti veľmi atraktívnych hudobných štýloch – latino, R&B / soul, jazz, rock & blues i tanečný dixiland. Poslucháč bude mať možnosť stretnúť sa a naživo si vychutnať unikátny hudobný nástoj Hang Drum. Ten je svojou jedinečnosťou, ale i nedostupnosťou považovaný za jeden z najvzácnejších nástrojov súčasného hudobného sveta. Festival bude obohatený o unikátnu výstavu originálneho afrického umenia. Návštevníci festivalu si tak budú môcť vychutnať obrazy dovezené priamo z Afriky. Celok dotvárajú tanečné vstupy profesionálnych tanečníkov zo Slovenska; seminár talentovaného a medzinárodne uznávaného umelca (zameraný nielen na bicie nástroje); koncert charizmatickej a úspešnej mladej speváčky pôsobiacej v New Yorku.

Projekt podporili: mesto Nitra, Staré Divadlo Karola Spišáka, Krušovice, Heineken, Hotel Capital, TOSCANA Pizzeria & Ristorante, Divadlo Andreja Bagara, Hotel OKO, CE Television, Slovak sport.tv, Orman, MAX zábavno obchodné centrum, CheckPoint Pub&Club, VEOLIA transport, Ticket Portal.


DETAILY FESTIVALU + PROGRAM S UKÁŽKAMI

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture KAIROS festival
picture KAIROS festival
picture KAIROS festival
picture KAIROS festival
picture KAIROS festival
Top