Detail info
Close

BALATON SOUND 2013

BALATON SOUND 2013

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Po minuloročnom úspechu Szigetu na European Festival Award, ktoré sú najväčšou medzinárodnou súťažou festivalov sa najmladšiemu festivalovému prírastku z rodiny Sziget Cultural Managementu, ktorým je Balaton Sound podarilo vyhrať v tomto roku v kategórii najlepší stredne veľký festival v Európe.

V roku 2012 boli vybrané dva maďarské festivaly do zoznamu European Festival Awards. Oba nominované eventy sa dostali medzi top festivaly vo svojej kategórii. Sziget súťažil o cenu za Najlepší Veľký Európsky Festival, zatiaľ čo víťaz Balaton Sound bol v súťaži o Najlepší Stredne-Veľký Festival. Károly Gerendai, ktorý je výkonným riaditeľom spoločnosti Sziget Cultural Management Ltd povedal: “Toto ocenenie je veľkým ocenením pre obe naše spoločnosti a taktiež pre organizátorov Maďarských festivalov, keďže máme v užšom výbere najlepších festivalov Európy oba festivaly.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top