Detail info
Close

HANUMAN CUP 18

HANUMAN CUP 18

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

HANUMAN CUP 18
20.4.2013 o 18:00h.
Dom kultúry Hlohovec
Vstupné:
10,-EUR predpredaj
15,-EUR na mieste
200,-EUR VIP stôl (pre 5osôb)
Daniel Hromek (SR) vs Aleksandr Kruk (Poľsko)
Zápas o európsky titul WKF
Hlohovec dejiskom zápasu o majstra Európy v thajskom boxe

Dom kultúry v Hlohovci sa v sobotu 20. apríla 2013 premení na arénu bojovníkov. Domáci a zahraniční fighteri z Česka, Poľska a Maďarska predvedú divákom celkovo 13 neľútostných súbojov v thajskom boxe, kickboxe podľa pravidiel K1 a k vzhliadnutiu bude aj duel MMA. Program vyvrcholí titulovým zápasom podľa plných thajských pravidiel vo váhe do 84,6 kg medzi domácim Danielom Hromekom a Poliakom Aleksandrom Krukom o majstra Európy organizácie WKF.
V poradí už 18. diel Hanuman Cup-u sľubuje mimoriadne atraktívny divácky zážitok. Hľadisko v tvare polkruhu priblíži zúčastneným atmosféru antických súbojov gladiátorov. V úlohe ich novodobých nasledovateľov sa okrem iných predstavia Michal Halada, Michal Hojer, Michal Peczár, Marko Novák či Peter Šimko. Obecenstvo sa môže tešiť aj na dámsku férovku Kristíny Lindtnerovej s Martinou Števanovičovou či MMA premiéru úspešného kickboxera a thajboxera Lukáša Rusa – ako inak z Hlohovca. Domáce farby budú hájiť aj Jakub Racík a talentovaný školák Juraj Tutura.
Oko mužskej časti publika potešia v prestávkach jednotlivých kôl pôvabné ringgirls, chýbať samozrejme nebudú ani nástupové rituály zápasníkov za doprovodu ich obľúbenej hudby. Kto chce zblízka precítiť zápasový adrenalín ako nikdy predtým, nesmie v Hlohovci chýbať. Podujatie je súčasťou osláv 900. výročia prvej písomnej zmienky o tomto meste, ktoré je zároveň hlavným partnerom akcie.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top