Detail info
Close

Tri Tváre Henryho Totha

Tri Tváre Henryho Totha

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Fenomenálny gitarista Henry Tóth predstaví v klube Rock Cafe svoje tri rôzne identity. Projekt s názvom Tri tváre Henryho Tótha prinesie nadžánrovú pestrosť, virtuozitu a hudobný vkus. Jedinečný večer s majstrom gitary zažijete už 13.4. v hudobnom klube Rock Cafe v Bratislave.

Atmosféra gitary
"Hudobný jazyk je medzinárodný. Do popových, rockových a jazzových rytmov, ktoré sú v mojich skladbách, sme vložili ľudovú pieseň,“ tak opísal Henry svoju nedávnu spoluprácu so SĽUKom. Išlo o spojenie charakteristickej Henryho hry s tradičnou slovenskou ľudovou hudbou. Sextet a charizmatickou speváčkou Máriou Strakovou sólistkou SĽUKu, predvedie virtuozitu, cit a temperament slovenskej ľudovej piesne na úvod večera.
HHH – Henry hrá Hendrixa
Jimi Hendrix bol bezpochyby najväčší gitarista všetkých čias. Inšpiroval mnohých a Henry Tóth týmto vzdáva česť a úctu svojmu idolu jedinečným koncertom, v ktorom famóznym spôsobom prezentuje tvorbu fenomenálneho JIMIHO HENDRIXA. Gitarová ekvilibristika hodná majstrov. Rocková extáza v podaní nespútaných tónov z gitary Henryho Tótha.
Akustická všehochuť
Treťou tvárou je prezentácia Henryho všestrannosti a multižánrovosti. V tomto sete skladieb predvedie tie najznámejšie hity v originálnom a charakteristickom prevedení.
Henry Tóth - gitarista, skladateľ a producent vás pozýva na neopakovateľný večer plný príjemnej hudby a gitarového umenia. Špeciálna show so zaujímavými hosťami sa uskutoční už 13.4. v klube Rock Cafe. V cene vstupenky 12,-€ je pre návštevníkov pripravený welcome drink a raut.

www.rockcafe.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top