Detail info
Close

FELIX 70 - Narodeninový gala Felixa Slováčka

FELIX 70 - Narodeninový gala Felixa Slováčka

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 22.10.2013 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Aegon aréna NTC, Bratislava
Cena/Price: od 18 € do 40 €

Popis/Description:
Exkluzívny narodeninovy koncert s hosťami: Eva Pilarová, František Nedvěd a jeho syn Vojta Nedvěd, Jitka Zelenkova, Dalibor Janda, Josef Laufer,Leona Machálková, Petra Janů, Ilona Csáková a Petr Janda.

Prestížny narodeninový Galakoncert muzikanta a dirigenta Felixa Slováčka k jeho životnému jubileu a 50 - ročnej hudobnej kariére, za účasti plejády hviezd slovenského umeleckého neba, s ktorými za svoju dlhoročnú kariéru spolupracoval. Na koncerte zaznejú najväčšie hity sólových interpretov, ale aj prémiové duetá v exkluzívnych aranžmánoch vytvorených iba pre tento Galavečer. Celý live program bude sprevádzať Big band Felixa Slováčka. Každý z hviezdnych klientov pripojí ku svojmu vystúpeniu i osobnú gratuláciu. Začatie tohto večera bude predchádzať poďakovanie partnerom. Tento večer je vysoko prestížnou spoločenskou udalosťou podporený najmä hviezdnym obsadením a prostredím NTC Arény.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top