Detail info
Close

Depeche Mode Party with OCEÁN (live/CZ)

Depeche Mode Party with OCEÁN (live/CZ)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 6. December 2013 o 20:00 h.
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor Štúrova 3, 811 02 Bratislava
Vstupné/Entry: 8,-Eur

Popis/Description:Prvý decembrový piatok (6.12.) sa Bratislava opäť zahalí do čierneho. V Nu Spirit clube na Štúrovej 3 vypukne posledná tohtoročná Depeche Mode party. Ako špeciálny hosť na akcii vystúpi česká skupina OCEÁN.
 Novinkou budú dva tanečné parkety. Na hlavnom zaznejú najväčšie hity, ale aj rarity, b-strany singlov, live nahrávky kapely Depeche Mode. Druhý stage ponúkne hity 80-tych rokov (new wave, synthpop), ale aj EBM a indie scénu. Povestnou čerešničkou však bude bez pochýb koncert kultovej českobudejovickej skupiny OCEÁN, ktorá na akcii pokrstí aj svoj nový singel Doufám.
 Repertoár koncertu však bude zostavený hlavne zo starých, osvedčených hitov v nových úpravách ako pocta nezabudnuteľnému Petrovi Mukovi. Kapela vystúpi v zložení Petr Kučera, Jan Vozáry, Dušan Vozáry a Jitka Charvátová.
 Vianočnú atmosféru umocní aj predstavenie a krst nového albumu zakladajúceho člena Depeche Mode, a dnes polovice jednej z najúspešnejších britských skupín ERASURE – Snow globe.

Špeciálna videoprojekcia ponúkne raritné videá a fotografie kapely, ktoré ste ešte nevideli, ale aj známe videoklipy a live záznamy z rôznych vystúpení. To najlepšie od kultovej britskej legendy ponúkne osvedčená dvojica DJ-ov Diablo & Krto.
www.nuspirit.sk.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top