Detail info
Close

Dreamland Beach Festival - BINGO PLAYERS

Dreamland Beach Festival - BINGO PLAYERS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 18.07.2014 od 18:00 h.
Miesto konania/Place of event: BRATISLAVA - Lake Zlaté Piesky
Vstupné/Entry:
Normal - od 17,60 EUR (vrátane manipulačného poplatku)
VIP - od 32,90 EUR (vrátane manipulačného poplatku)

POZOR! cena sa bude zvyšovať!

 

Popis/Description: Elektronic Dance Music

BINGO PLAYERS headlinerom nového festivalu DREAMLAND už toto leto v Bratislave

Bratislava zažije premiéru nového festivalu s príponou “beach” na jazere Zlaté piesky 18.7.2014. Po niekoľko pravidelných warmupoch, ktoré sa konali v Prahe sme sa konečne dočkali festivalu DREAMLAND . Areál s kapacitou až 12 000 ľudí vás zavedie do hudobnej EDM rozprávky v štýle Dreamlandu. Prvému ročníku bude kraľovať holandské BINGO PLAYERS, ktoré na Slovensku vystúpi úplne prvýkrát. Nedávno postihla toto duo tragédia, kedy Paul Baumer po niekoľko mesačnom boji podľahol rakovine a Bingo Players na určitý čas zrušili všetky vystúpenia. Zostávajúci člen dua Marteen znovu v plnej sile vystupuje po celom svete a jednou z jeho nasledujúcich zastávok bude Dreamland Beach festival.

BINGO PLAYERS, producenti hitov CRY (just and little) a RATTLE, ktorý sa v roku 2013 umiestnili na 52. mieste rebríčka Top 100 Djs časopisu Dj Mag, odštartovali svoju kariéru v roku 2006 a ihneď založili svoj vlastný label pod názvom Hystéria Records. Od tejto chvíle chlapci spoločne prešli dlhú cestu a vydali niekoľko ďalších skladieb ako Touch Me, Out Of My Mind, Devotion, Mode a poslednú spoločnú skladbu pred smrťou Paula Knock You Out. Podpísaní sú tiež pod veľa remixami s umelcami ako David Guetta, Ferry Corsten, Flo Rida, Martin Solveig a mnoho ďalších.

V roku 2013 obľúbenosť Bingo Players stúpla hore a vystupovali na najznámejších svetových festivaloch tanečnej scény Tomorrowland, Ultra Music a ich vyhliadky do budúcna sa zdali byť veľmi dobré, pokým ich nezasiahla správa o Paulovej ťažkej chorobe, ktorej po dlhom boji podľahol. Momentálne vystupuje Marteen sám, stále pod menom Bingo Players, tak ako si to prial jeho najlepší priateľ Paul, s ktorým tvorili toto spoločné duo.

Prvá vlna klasických a VIP vstupeniek je už v predaji za špeciálnu uvádzaciu cenu vo všetkých pobočkách sieti TICKETPORTAL. Prvá vlna lístkov v predaji Klasik od 12 Eur a Vip od 30 Eur.

Podrobné informácie o priebehu celej akcie sledujte na FB profilu Dreamland Festivalu, alebo na FB udalosti.

Vstup povolený  od 16 rokov!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Dreamland Beach Festival - BINGO PLAYERS
picture Dreamland Beach Festival - BINGO PLAYERS
Top