listky.citylife.sk

Detail info
Close

Katarzia

Katarzia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Speváčka a skladateľka KATARZIA , civilným menom Katarína Kubošiová je už stálicou na slovenskej hudbnej scéne.
V našom klube už Katka vystupovala s rôznymi projektami, od sólových vystúpení s gitarou až pro elektronický projekt s D´Jom . Je kreatívna a veľmi sa tešíme na jej ďaľší posun v hľadaní nových aranžmánov tak zvuku ako aj jej veľmi špecifického a rozpoznateľného spevu a frázovania.


Vstupenky a rezervácie :
info@bluenote.sk
tel. 0902 608 912

KATARZIA

Nerozvážne piesne vo vážnych aranžmánoch

Je originálna a svojská! Katarzia (vlastným menom Katarína Kubošiová) je slovenská pesničkárka, poetka s vyhraneným hudobným vkusom aj imidžom, ktorú netreba predstavovať. Prvý koncert odohrala v bratislavskom klube Nu Spirit v roku 2012, v roku 2013 vydala svoj debutový album Generácia Y, za ktorý získala nominácie v ankete Radio_Head Awards v kategóriách Nováčik roka a World music / Folk. V roku 2016 nasledoval druhý album Agnostika, ktorý nahrala so špičkovými hudobníkmi ako Martin Valihora či Marek Minárik a za ktorý opäť získala nominácie v rámci RHA (v kategóriách Album roka, Singel roka aj Album roka / Cena kritikov). Je čerstvou držiteľkou ceny RHA v kategórii Singel roka za titulnú pieseň k filmu Piata loď Kde sa slzy berú. Je tiež autorkou hudby k novej inscenácii Činohry Slovenského národného divadla v Bratislave – Antigona, ktorá mala premiéru v apríli 2018. Striedavo žije na Slovensku a v Čechách, pravidelne koncertuje a neustále píše texty a hudbu. V rámci Viva Musica! festivalu uvedie svoje piesne v úplne nových aranžmánoch, ktoré vznikajú priamo na objednávku festivalu a ich autorom je renomovaný český hudobný skladateľ a klavirista Michal Nejtek (The Plastic People of the Universe, AGON, David Koller Band a ď.). Piesne z albumu Agnostika, ale aj úplne nové piesne zaznejú v experimentálnom nástrojovom obsadení doplnenom o jemnú elektroniku v podaní ďalšieho výnimočného českého hudobníka a skladateľa Ivana Achera. Špeciálnym hosťom koncertu bude slovenská pesničkárka Katarína Máliková.

Katarzia
Michal Nejtek, klavír, aranžmány & hudobné naštudovanie
Ivan Acher, elektronika
Viva Musica! ensemble

Viac na www.vivamusica.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top