Detail info
Close

PASSENGER

PASSENGER

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 18.8.2015, 17:00  POZOR ZMENA ZAČIATKU: o 18:00
Miesto konania/Place of event: Hrad Devín, Bratislava POZOR ZMENA MIESTA KONANIA: Stará tržnica, Nám. SNP 25, Bratislava

Pozor dôležitá info: Koncert sa kvôli počasiu presúva do Starej tržnice (Námestie SNP 25). Časy zostávajú nezmenené: začiatok 18:00, Passenger krátko po 20:00. Na utorok je hlásený dážď, čo by v kombinácii s nerovným povrchom na Devíne mohlo byť riziko a neradi by sme, aby sa niekomu niečo stalo.

We are moving the show to STARÁ TRŽNICA (Námestie SNP 25, 811 01 Bratislava) due to expected bad weather. Lineup stays the same: Beginning at 18:00, Passenger shortly after 20:00.

Bez možnosti vrátenia vstupného v sieti Ticketportal, prípadné info poskytne orepole@orepole.sk   

PASSENGER, STU LARSEN, GENIUS LOCCI

Popis/Description:

lineup:
18:00 Genius Locci
19:00 Stu Larsen
20:00 Passenger

V Bratislave vystúpi v lete známy britský pesničkár Passenger. Najlepší kamarát Eda Sheerana zavíta na Slovensko 18. augusta a na Devíne ho podporí austrálsky pesničkár Stu Larsen a minuloročný bratislavský objav Genius Locci.

Na Slovensku poprvýkrát uvidíme naživo autora známych hitov Let Her Go, Holes a ďalších, ktorú sú však len zlomkom jeho tvorby. Passenger má celkovo na konte päť albumov a pripravuje ďalší. O svojom poslednom počine Whispers z roku 2014 Passenger hovorí: "Myslím že je to môj najlepší a najpozitívnejší album. Sú tam aj veci ako samota a smrť, ale ak by tam neboli, nebol by to Passengerov album."

S Edom Sheeranom spája Passengera nielen blízke priateľstvo a veľmi podobný hudobný štýl, ale aj skutočnosť, že obaja sa pred nastúpením do kolotoča hudobného biznisu dlhé roky živili muzicírovaním na uliciach európskych a amerických miest.

Samotný Passenger býva najčastejšie prirovnávaný k Bobovi Dylanovi a duu Simon & Garfunkel. Ako znie naživo, o tom sa budeme môcť presvedčiť 18. augusta v Bratislave.

Vstupné/Entry:
Po vypredaní prvých 200 najlacnejších lístkov (18 €) stúpne cena vstupného na 23 € (300 lístkov) a následne na 27 €, pričom táto cena sa už nezmení dokonca predpredaju.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts and tickets for children: bez nároku na zľavy.

Ďalšie koncerty ORE POLE nájdete tu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top