Detail info
Close

GOTHOOM open air fest 2015

GOTHOOM open air fest 2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 29.7. - 1.8.2015 
Miesto konania/Place of event: Ostrý Grúň areál Kollárová, (okres Žarnovica)


Popis/Description:

Najväčší metalový festival na Slovensku Gothoom je pripravený na svoje šieste pokračovanie. Tentokrát na novom mieste, v malebnej obci Ostrý Grúň, v areáli chaty Kollárová. S novým miestom prichádza nové prostredie a osvieženie festivalu, no zameranie na kvalitný metal, podporu domácej scény a jeho jedinečná rodinná atmosféra zostanú zachované. Jednou z tradícií festivalu je aj warm-up deň, ktorým sa festival vždy v stredu odštartuje. Tentokrát to 29.7. otvoria kapely zamerané na pagan a viking metal, medzi ktorými nebudú chýbať WELICORUSS, KHORS, či DORDEDUH. 

Zvyšné tri dni už budú plné všetkých odtieňov metalu v podaní zahraničnej i domácej špičky. Headlinermi sú majstri majestnátneho a symfonického death metalu SEPTICFLESH. Gréci minulý rok oslnili novým albumom “Titan”, na ktorom opäť grandiózne kombinujú symfonické prvky so silným a úderným metalom nepostrádajúcim chytľavosť i melódiu. Spolu s nimi sa o miesto hlavnej hviezdy podelia INSOMNIUM. Pri ťažkých i rýchlych a sekaných riffoch podporených melodickými vyhrávkami, hutným vokálom basáka Niila Sevänena i občasnými spevavými vsuvkami gitaristu Ville Frimana sa nad pódiom bude vznášať krásny opar toho najlepšieho, čo dokáže atmosférický tvrdý metal ponúknuť.

Ostatné kapely ale nie sú o nič menej zaujímavé - kanadskí lídri technického death metalu CRYPTOPSY, legendy smrtiaceho žánru BROKEN HOPE, šialení brutal environmentalisti z CATTLE DECAPITATION, neuchopiteľní AGALLOCH s exkluzívnou 90 minútovou show, tažkí a temní OBSCURE SPHINX, fínske grindové legendy ROTTEN SOUND, či zástupcovia talianskej školy nekompromisného death metalu HIDEOUS DIVINITY nenechávajú priestor na pochybnosti o kvalite. 

Domáca scéna rovnako ponúkne to najlepšie, medzi inými aj ČAD, PANDEMIA, TORTHARRY, FLESHLESS, CRANIOTOMY, BRUTE, SUBURBAN TERRORIST, SPASM, DOOMAS, či CONTRASTIC. V rámci podpory začínajúcich kapiel si na festivale zahrajú aj víťazi súťaže o divokú kartu. 

Krásne prostredie, priateľská atmosféra, súdržnosť a skvelá hudba - to bol, je a bude Gothoom.

Cena/Price: 45,00 EUR  (predaj vstupeniek do 26.7.2015)
Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture GOTHOOM open air fest 2015
picture GOTHOOM open air fest 2015
Top