Detail info
Close

KOŠICE FASHION WEEK

KOŠICE FASHION WEEK

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event:
12.11.2015 - 15.11.2015, Kulturpark Košice

Cena/Price:

Jednotlivá prehliadka - 5€


Poobednajšie prehliadky do 20:00 - 10€
(v cene vstupeny: káva Illy, minerálka Kláštorná)

Večerná prehliadka po  20:00 - 19€
(v cene vstupenky: káva Illy, minerálka Kláštorná, koktejlové občerstvenie, ochutnávku vín Grand Bari, rum Dictator a cigary Dictator, whisky Nikka a osobné stretnutia s návrhármi /rozhovor, spoločné foto/)

Vstupné sa bude po dátume 09.11.2015 ZVYŠOVAŤ!

Popis/Description: V dňoch 12. – 15. Novembra sa v Košiciach v Kulturparku uskutoční druhý ročník najväčšieho módneho podujatia na Slovensku Košice Fashion Week 2015. Počas štyroch dní sa uskutočnia módne prehliadky slovenských, ukrajinských, poľských, srbských, maďarských a českých návrhárov. Privítame zahraničné módne značky z USA, Čiech, Slovenska. Prvý deň je venovaný mladým módnym návrhárom, druhý deň športovej móde, tretí deň luxusnej a spoločenskej móde, štvrtý deň premiérovo predstaví exkluzívne prehliadky svadobných salónov. Z módnych návrhárov spomenieme hlavne košické návrhárky - Jitka Klett. Ida Sándor, Jana Polak. Večerné prehliadky sú kokteilového typu, kde návštevníci môžu zdarma ochutnať vína značky Grand Bari, rumy značky Dictator, špeciálnu whisky značky Nikka, kávu Illy a minerálku Kláštornu. Jedinečný zážitok minulého roku získal pochvalu fashion odborníkov a novinárov v Európe i USA. Bližšie informácie nájdete na www.kfw.sk a Facebook – Košice Fashion Week.

Viac info/More informations: Program TU

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Bez zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture KOŠICE FASHION WEEK
picture KOŠICE FASHION WEEK
Top