Detail info
Close

1. Ročník plesu Hotela Tatra****

1. Ročník plesu Hotela Tatra****

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 06.02.2016 od 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Hotel TATRA****, Námestie 1. mája 5, BRATISLAVA

Popis/Description:

V tridsiatych rokoch minulého storočia sa otvoril nový HOTEL, ktorý Bratislavčanov fascinoval svojou modernou architektúrou a postupne sa stal vyhľadávaným vďaka útulnej kaviarni, francúzskej reštaurácii a Tatra kabaretu neskôr premenovaného na slávnu Tatra revue.

Po 85 rokoch sa snažíme obnoviť tradíciu kultúrneho a spoločenského života v Hoteli Tatra a pozývame Vás na 1. ROČNÍK PLESU V HOTELI TATRA, ktorý sa koná 6. februára 2016 o 19. hodine.

Tím hotela pre Vás pripravil skvelý program, ktorého súčasťou bude vystúpenie KATKY KOŠČOVEJ, vystúpenia z predstavení Divadla Aréna, B- SWING, tanečný workshop a tombola. Celý večer bude moderovať DIANA HAGEROVÁ a hrať bude DJ Pecke. Okrem programu bude pre Vás pripravený welcome drink, slávnostné trojchodové menu, čokoládová fontána, nápoje a polnočný bufet.

Cena/Price: 55,00 EUR / osoba
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

Taktiež Vám prinášame jedinečnú ponuku! Po preukázaní sa platnou vstupenkou si môžete na tento dátum rezervovať ubytovanie na dvojlôžkovej izbe typu EXECUTIVE s raňajkami len za 50 EUR!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture 1. Ročník plesu Hotela Tatra****
Top