Detail info
Close

Spoznaj podstatu mysle

Spoznaj podstatu mysle

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 19. - 21. 8. 2016
Miesto konania/Place of event: HANT ARÉNA (ŠH Pasienky), Trnavská cesta 29, BRATISLAVA

Predbežný program učenia:

Piatok 19.8. 17:00 - 19:00
Sobota 20.8. 10:00 - 12:00 a 16:00-18:00
Nedeľa 21.8. 10:00 - 12:00

Popis/Description:

V termíne od 19. - 21. 8. 2016 bude prebiehať v bratislavskej HANT Aréne – ŠH Pasienky verejný prednáškový cyklus Čhögjala Namkhai Norbu Rinpočheho nazvaný Spoznaj podstatu mysle.

Čhögjal Namkhai Norbu je jeden z najvýznamnejších majstrov prastarého učenia nazývaného dzogčhen (tibetsky dzogpa čhenpo = veľká dokonalosť). Toto učenie bolo po stáročia tajné. Dodnes sa odovzdáva výhradne z majstra na žiaka a takýmto spôsobom sa uchováva jeho autentickosť. Dzogčhen je učenie vychádzajúce z esencie tibetského buddhizmu, ale nezaraďuje sa do žiadneho náboženského smeru.

Dzogčhen prináša metódy, ako spoznať seba samého, ako byť uvoľnený a spokojný, ako pracovat so svojmi emóciami a napätím, čo je obzvlášť náročné v dnešnej hektickej dobe poznačenej stresom a vysokými nárokmi. Pomáha žiť zmysluplnejší a šťastnejší život v akýchkoľvek životných okolnostiach.

Behom troch dní bude mať Rinpočhe štyri dvojhodinové prednášky tlmočené do slovenčiny. Okrem toho bude podujatie zahŕňat ukážku jantrajógy - tibetskej jógy pohybu a harmonizačných tancov na mandale. Svoju bdelosť si budete môcť vyskúšat pri radostných tancoch, v tibetčine khaita. 

Učenie Čhögjala Namkhai Norbu Rinpočheho je určené pre každého, kto má záujem, a preto nie je stanovené fixné vstupné. Výška vstupného je na voľbe a možnosti účastníka. Z organizačných dôvodov odporúčame zaregistrovať sa vopred na www.podstatamysle.sk

Nenechajte si ujsť osobné stretnutie s vzácnym a autentickým Majstrom.

Súčasťou podujatia budú okrem učenia aj khaita tance (tibetské radostné tance), úvod do jantrajógy (tibetskej jógy pohybu) a do harmonizačného tanca na mandale.

Toto podujatie je organizované na základe princípu štedrosti.

Nieje stanovené fixné vstupné. Avšak, ak chceme v súčasnom modernom svete čokoľvek urobiť a zorganizovať, vyžaduje si to veľa zdrojov – čas, priestor, energiu a peniaze.

Prosím vyberte si z nasledovných možností dobrovoľných príspevkov.

28€ 
48€ 
68€ 
88€ 
108€



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Spoznaj podstatu mysle
Top