Detail info
Close

Helloween - Pumpkins United World Tour

Helloween - Pumpkins United World Tour

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 26.11.2017 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: AEGON aréna, Bratislava

Popis/Description:

30 rokov po vyjdení najzásadnejších albumov v melodickom heavy metale - Keeper of the Seven Keys Part I a II, sa stalo to, v čo roky dúfali najvernejší fanúšikovia !!! Do zostavy sa na oslavu tohto mega-výročia vrátili vtedajší členovia : hlas, ktorý urobil v metale revolúciu – Michael Kiske (Unisonic, Avantasia) a Kai Hansen (Gamma Ray, Unisonic) !!! – spoluautor obidvoch albumov !
To, čo sa možno nikdy nezopakuje, prichádza : tekvice vyrážajú na monstrózne turné, aby nechali fanúšikov spomínať na éru, ktorá dala základ stovkám ďalších kapiel a posunula hranice žánru tak vysoko, že dodnes málokto dosiahol túto latku.
Rýchlostné preteky, klenuté melódie, dvojsóla na podklade tepavých bicích, nezameniteľný spev ... Legenda sa zrodila v roku 1987.
Skupina s navrátilcami pripravuje až trojhodinovú show, preto sa nesmie stať, aby tam nejaký fanúšik tohto obdobia chýbal ! Československo nemalo tú šancu, vidieť rodiace sa megastar na svojom území a o to je tento exkluzívny koncert ešte viac jedinečný.
Aby sa však nezabudlo na novšiu éru, prechádzka desaťročiami a históriou kapely bude mať aj časť, kde odznejú hity z novšej éry s Andi Derisom (spev).

Zostava, ktorá obíde toto turné :
Michael Kiske – spev
Michael Weikath – gitara, sprievodný spev
Kai Hansen – gitara, sprievodný spev
Markus Grosskopf – basgitara, sprievodný spev
Andi Deris – spev
Sascha Gerstner – gitara, sprievodný spev
Dani Löble – bicie.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top