listky.citylife.sk

Detail info
Close

In Jazz We Trust presents Radovan Tariška quintet

In Jazz We Trust presents Radovan Tariška quintet

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 10.04.2018 o 21.00 h
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava

Po troch sólových albumoch a vyše 50 albumoch, kde účinkuje ako sideman, sa najmladší držiteľ ceny Ladislava Martoníka (získal ju už ako 23 ročný), Radovan Tariška, opäť predstaví so špičkovými jazzmanmi z USA v zložení: na klavíri víťaz Great American Jazz Piano Competition – Benito Gonzalez, dlhoročný člen legendárnych Jazz Messengers – kontrabasista Essiet Okon Essiet, niekoľkonásobný držiteľ cenny Grammy – trúbkar Alex Sipiagin a bubeník David Hodek – najmladší držiteľ ceny Hanz Koller jazz prize.

Prinesú vám čerstvý a ten najmodernejší jazz nabitý energiou priamo z New Yorku. Môžete sa tešiť na úžasne vygradované sóla ktoré vás zdvihnú zo stoličiek, perfektne zohratú rytmiku či kompozície popretkávané rôznymi hudobnými žánrami a vplyvmi. Jedinečná zostava zložená z elitných svetových jazzmanov je zárukou nezabudnuteľného hudobného zážitku, ktorý si nemôžete nechať ujsť. “S Essietom, Benitom a Davidom hrám už niekoľko rokov. Momentálne je to rytmika mojich snov. S Alexom sme sa stretli niekoľko krát na rôznych jazzových festivaloch a jam session. Muzikantsky sme si veľmi sadli a dohodli sme si spoluprácu do budúcna, ktorá nastane už v apríli a neviem sa jej dočkať. Špeciálne sa teším na Slovenské publikum, ktoré nás prijalo vždy veľmi srdečne a vytvára skvelú atmosféru, pri ktorej je radosť hrať a vždy nás vyhecuje k maximálnemu výkonu,“ prezrádza Tariška.

Už 10. apríla 2018 si budete môcť naživo v Nu Spirit Clube vypočuť unikátnu zostavu potvrdzujúcu Tariškove mimoriadne muzikantské kvality, o ktorých nepochybujú ani za veľkou mlákou.

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte mailom na nuspirit.reserve@gmail.com

Vstupné/Entry:
13€, študenti 10€
Masterclass 15€ - Účastníci Masterclass, ktorí si kúpia lístok na workshop, majú vstup aj na večerný koncert.




Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top