Detail info
Close

Disney on Ice: 25 rokov ľadovej fantázie!

Disney on Ice: 25 rokov ľadovej fantázie!

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 15.12.2015 o 17:30h. (pridané predstavenie)
Dátum: 16.12.2015 o 17:30h.
Miesto konania: Slovnaft Aréna Bratislava

Disney on Ice vás pozýva na nezabudnuteľné prázdniny so všetkými vašimi obľúbenými Disneyho postavičkami. Myšiak Mickey, myška Minni, Goofy, káčer Donald a Deisy vás budú sprevádzať čarovným svetom Disneyho Levieho kráľa, Malej morskej víly a Petra Pana. Navštívite tiež zimnú ríšu Ľadového kráľovstva - jednu z najúspešnejších animovaných rozprávok všetkých čias. Vďaka medzinárodnému tímu oceňovaných korčuliarov, vzrušujúcim choreografiám, Disneyho hudobným hitom aj rock'n'rollovej klasike zažije celá rodina úžasnú cestu do vzdialených krajín bez opustenia svojich miest!

Slovnaft Aréna Bratislava zažije scény plné hudby a kúziel, predstaví štyri jedinečné svety plné búrlivých pirátov, karibských rytmov a dojímavých okamžikov. Simba, Timon a Pumba pomôžu návštevníkom preskúmať africkú divočinu, morskú hlbočinu preplávajú s Arielou a kým odletia do Zeme Nezeme za Zvonilkou, precestujú Londýn s Petrom Panom a Wendy.
Nebude chýbať ani cesta do Arendelle, kde diváci zažijú jedinečné dobrodružstvá s kráľovskými sestrami Annou a Elsou, drsným horalom Kristoffom a obľúbeným obetavým snehuliakom Olafom.

„Je to mimoriadna show a rodinná dovolenka prežitá behom jedného neuveriteľného večera“ hovorí producent Kenneth Feld. „ Naozaj budete mať pocit, že cestujete s Mickeym, Minnie a ich priateľmi.

Zľavy a vstupenky pre deti:
Deti do 2 rokov (vrátane): Deti vo veku 1 až 2 roky v doprovode 2 rodičov nepotrebujú vstupenku, pokiaľ sedia na kolenách jedného z rodičov.
I-mobilný: 1€ + Doprovod 19€ (predaj možný iba na centrále Ticketportal /počet obmedzený)

Dĺžka predstavenia: 2 hod. (po cca 50 min. je 20 min. prestávka)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Disney on Ice: 25 rokov ľadovej fantázie!
picture Disney on Ice: 25 rokov ľadovej fantázie!
picture Disney on Ice: 25 rokov ľadovej fantázie!
picture Disney on Ice: 25 rokov ľadovej fantázie!
Top