listky.citylife.sk

Detail info
Close

BHD 2017 / Permanentka 19.4. - 26.4. 2017

BHD 2017 / Permanentka 19.4. - 26.4. 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

BHD 2017 | PERMANENTKA 19.4. - 26.4. 2017


BHD popis Bratislavské Hanusove dni (BHD) prinášajú na Slovensko nový formát festivalu. Ide o jedinečný mestský akademický festival, ktorý predstavuje širokej verejnosti, no najmä mladým, kritický pohľad na súčasnú kresťanskú kultúru. Nejde o nudné a nezrozumiteľné prednášky. V programe festivalu sa odráža rôznorodosť tém a formátov – diskusií, workshopov, kultúrnych podujatí…

Vstupné: Študentom, mladým pracujúcim, ale aj všetkým ostatným ponúka intelektuálny zážitok, ochutnanie bohatstva kresťanského myslenia, radosť z hľadania pravdy a spoločného nachádzania odpovedí.
Festival sa snaží priniesť témy, ktoré reagujú na výzvy dneška. Jeho témy vyvolávajú diskusiu a sú rovnako pútavé pre veriacich a hľadajúcich. Majú tiež ambíciu riešiť konkrétne problémy, pristupovať k jednotlivým oblastiam odvážne, no zároveň s pochopením a úctou.

Program festivalu, spíkrov, hlavne miesto i presné časy nájdete tu: http://www.hanusovedni.sk/ alebo na našej FB stránke https://www.facebook.com/BratislavskeHanusoveDni/

(väčšina aktivít sa bude konať v Divadlo Malá scéna STU - Dostojevského rad 7, Bratislava alebo v UPeCe, Staré grunty 36)
Vstupné: 18 € / 13 €

Zaručiť miesto pre permanentku vieme 15 min. pred začiatkom predstavenia.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top