Detail info
Close

Katka Koščová

Katka Koščová

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event:

1.5.2017 o 19:00h., Koncertná sieň Klarisky - Bratislava
2.5.2017 o 19:00h., Synagóga - Nitra
3.5.2017 o 19:00h., Café Sládkovíč - Trenčín
5.5.2017 o 20:00h., HalmiSpace - Košice
6.5.2017 o 19:00h., Diera do sveta, Námestie osloboditeľov 61/1 - Liptovský Mikuláš
4.6.2017 o 19:00h., Hotel Astória - Bardejovské Kúpele

Popis/Description:

Speváčka Katka Koščová predstaví publiku svoju autorskú jazzovo-šansónovú hudbu s netradičnou komornou muzikantskou zostavou. Okrem klaviristu a spoluautora Dana Špinera ju bude doprevádzať špičkový harfista Michal Matejčík.
„Dano spolupracuje s Mišom Matejčíkom na projekte Depeche Mode covers a napadlo ho, či by sme neskúsili prearanžovať naše pesničky s harfou,“ hovorí Koščová. „Veľmi sa teším na túto spoluprácu. Obaja patria k najlepším muzikantom na Slovensku a pre mňa je česť zdieľať s nimi rovnaký koncertný časopriestor.“
Michal Matejčík rokoch 2011 a 2012 odohral európske turné s Georgom Michaelom, predstavil sa aj ako špeciálny hosť na jednom z viedenských koncertov Depeche Mode, z ktorých repertoáru spravil harfové remixy a s týmto programom úspešne brázdi klubovú scénu. Aktuálne pôsobí ako sólo harfista v košickej opere.
Daniel Špiner patrí k súčasným najvyhľadávanejším slovenským klaviristom a autorom. Spolupracuje so známymi slovenskými hudobníkmi a kapelami: Martin Geišberg, Katka Knechtová, Andrej Šeban, No Name, Komajota atď. Venuje sa aj experimentálnej tvorbe, jeho projekt COIMP spája v živých vystúpeniach improvizáciu v hudbe, tanci a výtvarnom umení.


Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Bez zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Katka Koščová
picture Katka Koščová
picture Katka Koščová
picture Katka Koščová
picture Katka Koščová
Top