Detail info
Close

KUMŠT

KUMŠT

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

autorka: Yasmina Reza (Franc.)

 - divadelná hra preložená do 35 jazykov a ocenená niekoľkými svetovými cenami patrí bezpochyby medzi najúspešnejšie komédie súčasnej francúzskej dramatičky YASMINY REZA.
- Škodoradosť najvačšia radosť? Kamaráti navždy alebo ako blízko je od priateľstva k nenávisti? 
Komédia plná humorných situácií ale aj dramatických zvratov dýcha atraktívnosťou aj vďaka skvelému hereckému obsadeniu Csongor Kassai, Martin Mňahončák a Gregor Hološka.

Kúpiť si obraz nemusí byť veľká zmena v živote, okrem skrášlenia interiéru... No nie vždy.. začína to malou bezvýznamnou hádkou, kvôli obrazu... bielemu obrazu... bielemu!!! Reálne priateľstvo, ktoré trvá už niekoľko rokov sa akoby šmahom čarovného prútika zmení na bojisko. Kúpa obrazu podnecuje skryté a dlho ukrývané emócie a hlad po sebarealizácii, vnútorné pochody a až živelné pudy sa dostávajú von a nedá sa im už zabrániť... celé sa to samozrejme deje s neodolateľným šarmom a vtipom, aj keď k zlomyseľnosti nie je nikdy ďaleko. Vtip sa strieda so sarkazmom a až mrazivou úprimnosťou a prekvapenie strieda ďalší nečakaný krok...Je to hra o živote a zároveň život hrou..."Keď hovorím podľa mňa, myslím tým - objektívne..."

Hrajú: Csongor Kassai, Martin Mňahončák, Gregor Hološka

Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.

Loď – Divadlo v podpalubí: info tel.a rezerv.: 0903 449 650 ,  divadlovpodpalubi@gmail.com



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture KUMŠT
Top