Detail info
Close

Spomínam na Paríž

Spomínam na Paríž

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: ŠTÚDIO L+S, Námestie 1. mája 5, Bratislava


Piesne Jara Filipa a Milana Lasicu sú, dá sa povedať "rafinovane kultové". Hoci ich nehrajú tak často, alebo skoro vôbec rádiá, nezjavujú sa tak často v repertoári populárnych spevákov - predsa sa k nim a k tvorbe Jara Filipa hlásia na Slovensku dve generácie hudobníkov a k tvorbe Milana Lasicu rovnaké dve generácie hercov a autorov. Znovu a znovu sa vynárajú, stále v tej istej sviežosti a kvalite. Milan Lasica a Julo Satinský svojou tvorbou vytvorili v Štúdiu L+S platformu pre kvalitné autorské divadlo, pre humor múdry a filozofický a pre divadlo špičkových hercov a zaujímavých tém. To všetko by sme chceli priniesť a ponúknuť v novom diele "Spomínam na Paríž" inšpirovanom práve piesňami Lasicu a Filipa. Divadelná komédia o vzťahových a srdečných komplikáciách muža po 30. ktorý objavuje zákonitosti a kolobehy vzťahov, logiku prelietavých vtákov, dnešné zmeny v modeloch vzťahov a vtipne a s humorom prežíva ako sám vraví "život muža popri ženách". Aktuálne a vtipné dialógy a monológy Jakuba Nvotu v podaní mladej hereckej generácie (Ivana Kuxová, Eva Sakálová, Ondrej Kovaľ, Štefan Martinovič, Zuzana Mauréry), nová úprava piesní v aranžmánoch Oskara Rózsu.
„Spomínam na Pariž“ by malo byť moderné divadelné dielo inšpirované dnes už klasickým divadelným a pesničkovým dielom Filipa a Lasicu, s večnou témou boja a humoru vo vzťahu muža a ženy.

Autor, réžia: Jakub Nvota
Účinkujú: Ondrej Kovaľ (Adrián), Ivana Kuxová (Milada), Štefan Martinovič (Tóno), Zuzana Mauréry (Karolína), Eva Sakálová (Soňa)

Dĺžka predstavenia: 2 hod. 30 min. (vrátane prestávky)

Prosíme Vás o dodržanie hodiny začiatku predstavenia uvedenej na vstupenke. Po začiatku predstavenia nie je možný vstup do hľadiska.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top