Detail info
Close

Asia-Pacific United Orchestra

Asia-Pacific United Orchestra

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 19.8.2012 o 19:30h
Miesto predstavenia: Koncertná sála Slovenskej filharmónie (Reduta), Bratislava

V nedeľu 19. augusta 2012 zavíta do Bratislavy symfonický orchester Asia-Pacific United Orchestra, ktorý sa predstaví milovníkom vážnej hudby pod vedením popredného francúzskeho dirigenta Bertranda de Billy a s vynikajúcou klaviristkou Claudiou Yang, pochádzajúcou z Malajzie. Koncert sa uskutoční o 19,30 h v koncertnej sále Slovenskej filharmónie (Reduta) s programom B. Sheng – The Stream Flows, L. van Beethoven – Klavírny koncert č. 4 a P. I. Čajkovskij – Symfónia č. 4.

Symfonický orchester Asia-Pacific United Orchestra pozostáva z hudobníkov 19 profesionálnych orchestrov pôsobiacich v 14 krajinách sveta, predovšetkým však v Ázijsko-Pacifickom regióne (Čína, Kórea, Japonsko, Singapur, Izrael, Thajsko, Austrália, Rusko a ďalších). Jeho významným poslaním je prispievať ku kultúrnej výmene a spoločenskej stabilite krajín Východnej Ázie.

„Svetoznámy francúzsky dirigent Bertrand de BILLY, ktorý sa prvý raz predstaví v Bratislave, a vynikajúca klaviristka Claudia YANG so sprievodom orchestra Asia-Pacific United Orchestra uvedú v nedeľu 19. augusta o 19,30 h v zrekonštruovanej reprezentačnej Koncertnej sieni Slovenskej filharmónie (Reduta) diela  B. Shenga, L. van Beethovena a P. I. Čajkovského. Srdečne pozývame všetkých priaznivcov vážnej hudby a kvalitného umenia.“



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Asia-Pacific United Orchestra
picture Asia-Pacific United Orchestra
Top