Detail info
Close

SELAH SUE

SELAH SUE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto: BRATISLAVA - ATELIÉR BABYLON
Dátum: 10.DECEMBER 2012
Čas: 19:00
Vstupenka na státie: €24
VIP vstupenka na sedenie: €35

Premiérový koncert mladej belgickej soul divy na Slovensku

V ‪Bratislave sa v pondelok 10.Decembra chystá jedinečný koncert. Iba pár dní pred Vianocami prebehne vystúpenie mladej belgickej speváčky Selah Sue, ktorá na Slovensku zahrá po prvýkrát. Po svojom americkom turné sa Selah Sue vráti koncertovať do Európy a svojim vystúpením poteší aj slovenských fanúšikov. Začiatok jej európskeho tour je totiž naplánovaný na 10.Decembra v bratislavskom Ateliéri Babylon.‬ ‪

Selah Sue je mladučká, 23-ročná speváčka z Belgicka, ktorá si ako jedna z mála dokázala podmaniť celý hudobný svet za veľmi krátku dobu. Jej debutový album Selah Sue dosiahol enormný úspech, iba v Európe sa ho predalo viac ako 400 tisíc kópií. Skladba "Raggamuffin" rýchlo prekročila hranicu 10 miliónov vzhliadnutí na YouTube. Stala sa držiteľkou prestížneho ocenenia súťaže European Border Breakers Awards. Selah Sue si už vyslúžila prívlastky ako nová Amy Winehouse, či nová Duffy, Macy Gray alebo Erykah Badu. O spoluprácu ju požiadal aj Cee lo Green a sám kráľ pop-music Prince sa hlási za jej najväčšieho fanúšika.

Elegantné prelínanie štýlov soul, funk a reggae je pre Selah Sue charakteristické a robí jej tvorbu výnimočnou. Jej slovenská premiéra bude bezpochyby neopakovateľným zážitkom a udalosťou roka.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture SELAH SUE
Top