Detail info
Close

BEŠA MUSIC FEST 2013.

BEŠA MUSIC FEST 2013.

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Už tretí augustový víkend roku 2013 máte možnosť zúčastniť sa jedinečnej akcie, ktorá je venovaná Vám a všetkým fanúšikom skvelej hudby. Iné Kafé ,HEX, Peter Bič Projekt, Zoči Voči , Dilemma, The Paranoid, Caliber X ....spolu až 19 skvelých  kapiel sa Vám predstaví na dvojdňovom festivale, ktorý sa uskutoční už v piatok 16. a sobotu 17. augusta 2013 v Beši blízko Levíc, Nitry a Nových Zámkov, Vám v podaní stálic slovenských aj zahraničných interpretov, umožní spoznať nový rozmer festivalového podujatia. Samozrejmosťou je stanové mestečko s občerstvením a bezplatným parkovaním a možnosť ubytovania rodín s deťmi v blízkych penziónoch a ubytovacích zariadeniach. Veríme že, skvelá hudba, interpreti a program Vás dostane do nálady a atmosféry akú Ste už dlho nezažili. Prvý ročník a jeho dejisko je v Beši, blízko Levíc a pevne veríme, že sa z neho na základe Vašej spokojnosti, stane dlhoročná plánovaná víkendová dovolenka.
Čakáme Vás všetkých, s Vašimi rodinami, priateľmi a známymi. Hlavnou myšlienkou podujatia je zábava, rodina, priatelia a skvelá hudba spojená s výhodnými bezkonkurenčnými nákupmi, gastro špecialitami a vynikajúcou atmosférou. Každý pri zakúpení dvojdňového lístku v predpredaji cez ticketportal a na našich predajných miestach je automaticky zaradený do zlosovania o hlavnú tombolovú cenu. Všetci účastníci festivalu si môžu zakúpiť tombolové lístky aj priamo v areáli podujatia.

Od 1.3.2013 na našej FB stránke, bude súťaž o lístky na festival. Viac informácii priebežne na našej FB stránke.
Tešíme sa na Vás.....

www.besafest.sk

Cena vstupeniek:
Dvojdňový: predpredaj od 1.3.2013 - 10.8.2013 - 14 EUR
na mieste - 21 EUR
1 dňové: predpredaj od 1.3.2013 - 10.8.2013 - 8 EUR
na mieste - 11 EUR



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top