Detail info
Close

Jono Mccleery

Jono Mccleery

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Nu Spirit Club nadväzuje na nedávne koncerty Jamieho Woona a Jesseho Boykinsa a prináša do Bratislavy ďalšieho osobitého hudobníka a speváka, ktorého zvuk sa nedá len tak ľahko zaradiť do žiadnej z tradičných žánrových škatuliek. V nedeľu 28. apríla sa na klubové pódium postaví moderný pesničkár Jono McCleery.

Jonov úspech dokazuje, že pesničkárstvo spojené s dôrazom na melódiu je dnes znovu v kurze. Okrem gitary si však novodobí "folkáči" vypomáhajú modernou elektronikou, takže ich pesničky sa skôr hodia do tanečného klubu ako k táboráku. Ich albumy nájdete v katalógoch vydavateľstiev, ktoré ste doteraz vnímali ako zamerané čisto na elektroniku.
Práve hudba charizmatického Londýnčana potvrdzuje, že tieto dva zdanlivo odlišné svety môžu mať veľa spoločného. Svoj prvý  album “Darkest Light” vydal Jono ešte na vlastné náklady v roku 2008, o tri roky nasledoval “There is” vydaný už na prestížnej značke Ninja Tune. Kritici ho označili za spojenie Milesa Davisa, Massive Attack, Johna Martyna, Finka a Radiohead do špičkovo vyprodukovaného celku.

Jono sa na Slovensko vracia rok a pol po premiérovom koncerte na Wilsonic Clube. V komornej atmosfére nedeľného večera predstaví nielen pesničky z doterajších dvoch albumov, ale aj skladby z pripravovaného tretieho CD. Jeho predzvesťou je nový singel s názvom “Fire in my Hands", ktorého oficiálne vydanie je plánované na začiatok mája.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top