Detail info
Close

BONOBO

BONOBO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 13.08.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Aegon aréna NTC, Bratislava
Vstupné/Entry: 25,00 EUR
VIP: 40,00 EUR 

V cene VIP lístku na koncert Bonobo (13.08. NTC Bratislava) je:
- rezervované sedenie v lóžach na tribúnach s vynikajúcim výhľadom na pódium
- občerstvenie (alko, nealko, obložené misy, pochutiny)

Popis/Description: 
V auguste uvidíme v Bratislave britského umelca Simona Greena, známejšieho pod menom Bonobo. Aktuálny kráľ downtempa a triphopu vystúpi so speváčkou Szjerdenne a kompletnou kapelou 13. augusta v bratislavskom Národnom tenisovom centre.

Bonobo patrí k tým málo umelcom, ktorých koncerty sú v posledných rokoch po celej Európe pravidelne do posledného miesta vypredané. Bonobo-mániu spustila okrem iného Simonova spolupráca so speváčkami ako Bajka, Andreya Triana či Erykah Badu, ale hlavne jeho cit pre tú správnu kombináciu triphopu a jazzu s tou najfajnovejšou elektronikou.

Podľa magazínu Pitchfork, v rámci hudobnej "priehradky" downtempo/triphop, do ktorej sa radia Air, Thievery Corporation či Four Tet, Bonobo "stojí nad všetkými". Recenzent britskej BBC odporúča "stráviť trošku času s týmto umelcom každému, kto si zatiaľ nenašiel cestu k elektronickej hudbe".

Viac info: www.orepole.sk

Typ hľadiska: voľné sedenie/státie
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top