Detail info
Close

DETSKÉ PREDSTAVENIE: Haló mimozemšťan

DETSKÉ PREDSTAVENIE: Haló mimozemšťan

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: Loď - Divadlo v podpalubí, Bratislava
cena: 4,50€

- atraktívne predstavenie pre deti a rodičov (predstavenie začína o 15:30, teda nie večer o 19:00)
Autor : Matteo Destro, Peter Pavlac
Rodinná komédia s maskami o vypočítavosti pozemšťanov. (Vhodné pre deti a dospelých od 5 rokov)
Mimozemšťan Bubli pristál po lete nekonečným vesmírom na planéte Zem, aby splnil svoje špeciálne poslanie. V jednej nemenovanej krajine sa v tom čase pripravuje kandidát na prezidentskú kampaň. Okolo neho sa pohybujú rôzni ľudia, sekretárka, umelkyňa i asistent, ktorý chystá prezidentskú reč. Mimozemšťan Bubli pristane v ich blízkosti. Asistentovi, ktorý ho náhodne objaví, ihneď napadne, že by túto špeciálnu príležitosť mohol využiť vo svoj prospech a v prospech svojho budúceho prezidenta. Nastáva však problém, ako sa dorozumieť s Bublim...?
Ďalšie predstavenie pre deti a ich rodičov z produkcie Divadla Úsmev, ktoré je autorom úspešných predstavení Veľkí herci malým deťom a Klauni v pekle.
Kostýmy : Lucia Šedivá. Hudba : Sisa Michalidesová, Samuel Hošek. Texty piesní : Peter Konečný
Hrajú : Alena Michalidesová, Sisa Michalidesová, Daniela Mackovičová, Samuel Hošek/Tomáš Zárecký
Réžia a výroba masiek : Matteo Destro (Taliansko)

Loď – Divadlo v podpalubí: info tel.a rezerv.: 0903 449 650 , divadlovpodpalubi@gmail.com

Prestavenie vhodné pre deti od 6 rokov a dospelých.

Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Zmeny a upozornenia

ZRUŠENÉ - DETSKÉ PREDSTAVENIE: Haló mimozemšťan - 18.6.2017 o 15:30 hod.

Predstavenie DETSKÉ PREDSTAVENIE: Haló mimozemšťan, ktoré sa malo konať dňa 18.6.2017 o 15:30 hod. v LOĎ - Divadlo v podpalubí, Bratislava, je zo zdravotných dôvodov ZRUŠENÉ!

Klienti môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili.

Vstupenky uhradené Benefitovou poukážkou je nutné doručiť v pracovných dňoch v čase od 9:00 do 17:00 hod. na pobočke Ticketportal Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí nasledujúcim spôsobom:
pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailovou formou/mailom na adrese reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade že boli vstupenky doručené poštou je nutné ich zaslanie na adresu Ticketportal SK s.r.o., P.O.Box 65, 810 05 Bratislava. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená,
pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay , ePlatby VÚB, ...) - mailovou formou/mailom na adrese reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade že boli vstupenky doručené poštou je nutné ich zaslanie na adresu Ticketportal SK s.r.o., P.O.Box 65, 810 05 Bratislava. Tak isto prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


Top