Detail info
Close

GORAN BREGOVIC WEDDING AND FUNERAL BAND

GORAN BREGOVIC WEDDING AND FUNERAL BAND

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 11.02.2015 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Aegon aréna NTC, Bratislava

Vstupné/Entry:

- státie / voľné sedenie od 25,00 EUR (cena sa bude zvyšovať)

- VIP sedenie: 55,00 EUR > sedenie na tribúne s prístupom do VIP salónika s občerstvením (alko, nealko, obložené misy, pochutiny)

- VIP státie pod pódiom: 75,00 EUR > prístup do vyhradenej zóny tesne pred pódiom, plus vstup do VIP salónika s občerstvením (alko, nealko, obložené misy, pochutiny)

Popis/Description: 

Po roku a pol sa do Bratislavy vráti kráľ balkánskej hudby! Goran Bregović vystúpi aj so svojím Wedding And Funeral Bandom 11. februára 2015 v bratislavskom Národnom tenisovom centre (NTC). Popri materiáli zo svojho aktuálneho albumu Champagne for Gypsies predstaví najmä prierez svojou už takmer 40-ročnou muzikantskou kariérou.

Na koncerte samozrejme nebudú chýbať ani najväčšie "odrhovačky", ktorými sa Goran preslávil a ktoré tvoria nezameniteľnú hudobnú kulisu ku kultovému filmu Underground (1995) a ďalším bláznivým počinom geniálneho režiséra Emira Kusturicu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top