Detail info
Close

DESSA (USA)

DESSA (USA)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 30.04.2015 o 21:00 h.
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, BRATISLAVA

Popis/Description:

Tento koncert venujeme Lenke Zogatovej, duši hudobného diania v Bratislave v 90. rokoch. V rovnaký deň, keď prišla správa o jej úmrtí, potvrdila nám koncert DESSA, jeden z maximálnych klenotov svetovej hudby. V Amerike málo a u nás úplne neznáma, produkuje bez záujmu komerčných médií nádhernú hudbu na pomedzí hiphopu, popu a rocku. Pozývame vás 30. apríla 2015 do bratislavského Nu Spiritu na speváčku, raperku, poetku a rebelku menom DESSA!

Dessa, vlastným menom Margret Wander, vyštudovaná filozofka a "v civile" učiteľka hudby, má na konte 3 albumy plné miestami nahnevaného a miestami lyrického prednesu tých najvážnejších a najpolemickejších životných tém. Zahraničné médiá ju popisujú ako "priesečník Ani DiFranco a Mos Defa" a denník Chicago Tribune sa pýta: "Ak Dessa nie je budúcnosťou hip-hopu, tak potom kto? Určite by ňou mala byť." Dessa sa programovo nestará o svoje promo a nikdy sa nehrnula do médií, napriek tomu vie vypredať koncertnú halu v domovskom Minneapolise za 90 sekúnd. Možno práve fakt, že si hudbu produkuje sama a nie "pod dozorom" veľkého vydavateľstva, dodáva jej tvorbe špecifickú krásu a originalitu. Dessa zatiaľ nie je uznávanou hiphopovou ikonou, ale už teraz má viac ostrovtipu ako Eminem a hlbšie otázky ako Macklemore. 

Dessa bude mať dva supporty, jeden zahraničný a jeden domáci. Ich mená
vytiahneme onedlho:-)

 

Vstupné/Entry: od 10,00 EUR - cena sa bude zvyšovať!
Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Bez nároku na zľavy.

Ďalšie koncerty ORE POLE nájdete tu.

Na podujatie DESSA (USA) prebieha súťaž TU.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture DESSA (USA)
Top