Detail info
Close

VÝHLIADKOVÉ LETY BALÓNOM

VÝHLIADKOVÉ LETY BALÓNOM

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Let balónom je bezpečný a dobrodružný zážitok pre každého, ktorý Vám ponúka:

- nezabudnuteľný let do výšky až 2500m
- hodinu neopakovateľného zážitku
- skvelú atmosféru

Miesta štartu:
Bratislava/Senec
Nitra
Trnava/Smolenice
Trenčín
Bánska Bystrica
Žilina
Poprad

O vašu bezpečnosť a komfort počas letu balónom sa postará náš skúsený team

Po stretnutí a zoznámení sa s posádkou začína stavba balóna na vybratom mieste. Celý priebeh nafukovania a prípravy je prvým veľmi príjemným zážitkom na ktorom ak máte chuť sa môžte spolupodieľať. Po skontrolovaní, nafúknutí, vykúrení je všetko pripravené na let. Postupne nastupujete do koša, o chvíľu sa už odliepate od zeme. Práve začala tá hodinka , na ktorú ste tak netrpezlivo čakali, uvidíte neopakovateľné. Urobíte množstvo záberov, pilot vám zodpovie na Vaše otázky. Po tejto hodinke, ktorá ubehne ako voda, pilot vyberie vhodnú lúku a pripraví Vás a balón na pristátie. Bez obáv, zväčša je to príjemný manéver s mäkkým dosadnutím do trávy. Kým sa z toho celého dobrodružstva stihnete spamätať, posádka, ktorá Vám celý čas bola v pätách v doprovodnom vozidle už balí balón.Teraz je čas pre krst nových vzduchoplavcov, prípitok so šampanským, posledne foto, rozlúčka s teamom a preprava na miesto štartu.

Plavba vzduchom, to je dobrodružstvo. Balón je radosť, zábava, vzrušenie, očakávanie. Sme radi, že sa môžeme o tento jedinečný pôžitok podeliť aj s Vami.

Klient si zakupuje voucher, na ktorom má uvedený telefonický a mailový kontakt.
Je potrebné, aby si klient do 72 hodín pred letom balónom nahlásil na uvedenom kontakte: +421 944 200 396 alebo balonom@balonom.sk dátum, čas a miesto svojho letu.

Cena: 99,-€

Zľavy:
- dieťa do 15 rokov: 49,-€
- dôchodcovia, študenti, zťp - bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top