Detail info
Close

HANUMAN CUP 26

HANUMAN CUP 26

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 17.4.2015 od 19.00 h. (Vstup možný od 18.00 h.)
Miesto konania/Place of event: Dom kultúry Zrkadlový Háj, Rovniankova 3, Bratislava
Vstupné/Entry: Voľné sedenie v predpredaji (do 17.4.2015, 17:00 h) 15 eur, na mieste (17.4.2015, od 18:00 h) 20 eur

Popis/Description:

Tradičný turnaj Hanuman Cup prichádza so svojim 26. vydaním. Diváci v bratislavskom Dome kultúry Zrkadlový háj sa môžu tešiť na porciu 10 zápasov v thajskom boxe, kickboxe podľa pravidiel K-1 a MMA. Ako už býva zvykom, na svoje si prídu aj fanúšikovia ženských súbojov.

V rámci hlavnej časti večera sú pripravené hneď dva titulové zápasy, v ktorých spoznáme dvoch majstrov Európy organizácie WKU. Talentovaný Jakub Benko z bratislavského klubu Spartans vyzve vo váhe do 86 kg mimoriadne skúseného a niekoľkými titulmi ovenčeného Alexandra Kruka z Poľska. Zástupcu domáceho klubu Hanuman Gym Bratislava, Marka Nováka, čaká vo váhe do 67 kg nebezpečný Talian Shan Cangelosi . Oba zápasy sú najvyššej A-kategórie na 5x3 minúty podľa plných thajských pravidiel.

Diváci uvidia v akcii aj Daniela Hromeka, ktorý si zmeria sily s dobre známym Stanislavom Zanievskym z Poľska, jeho krajan Dawid Nowak zase preverí Andreja Šimkuliča. V jedinom MMA dueli večera sa predstaví Michal Štefek z hlohoveckej vetvy Hanuman Gymu, ktorého súperom bude Novozámčan Patrik Danihel. Dámsky súboj obstarajú Viktória Lipianská zo Spartans a Broňa Žemberová z Fighting Gymu.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture HANUMAN CUP 26
Top