Detail info
Close

MUSIC SUMMER 2015

MUSIC SUMMER 2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Ružiná, obec Ružiná, okr. Lučenec
9.-11. júl 2015

Duchonka, obec Prašice, okr. Topoľčany
30. júl – 1. august 2015
Vstupné len 9,90 EUR pre obyvateľov okresu Topoľčany!!!
Všetci obyvatelia s trvalým pobytom v okrese Topoľčany majú na hudobný festival Music Summer Duchonka garantovanú zvýhodnenú vstupenku len za 9,90 Eur. Stačí sa pri vstupe v deň konania preukázať občianskym preukazom s trvalým pobytom v okrese Topoľčany a trojdňovú festivalovú permanentku získate za neuveriteľných 9,90 Eur. Viac informácií nájdete v sekcii POKYNY a na www.duchonkafest.sk.

Orava, Oravská priehrada, areál Košariská, mesto Trstená
13.-15. august 2015

Festivaly MUSIC SUMMER opäť 3 a 3-dňové!!!

Obľúbená séria známych hudobných festivalov pokračuje aj v druhom desaťročí svojej existencie vo veľkolepom štýle. Po výborných ohlasoch na minuloročnú novinku, ktorou bolo pridanie tretieho festivalového dňa vo štvrtok, sa návštevníci môžu tešiť na riadny rockový nášup aj v roku 2015. O poriadny festivalový warm-up sa postará okrem osvedčených stálic ako Horkýže Slíže, Slobodná Európa, Karpina, Zóna A či Konflikt aj žijúca (a momentálne aj hrajúca) punková družina Ine Kafe na čele s Vratkom Rohoňom. Ten si minulý rok vyskúšal všetky festivaly Music Summer v akustickom sete síce len s gitarou ale zato s podporou pár tisíc hlasiviek. Tento rok splní svoj sľub a obíde Duchonku, Ružinú aj Oravu už aj s kompletnou zostavou Ine Kafe. Federálny pozdrav spoza rieky Moravy tento rok prinesie kultový Divokej Bill.

Nuž a po tejto úvodnej nakladačke si v priebehu troch letných víkendov ešte užijete aj obligátny festivalový piatok a sobotu s klasikami ako Polemic, Desmod, Peter Bič Project, Le Payaco, Billy Barman, Smola a hrušky, Helenine oči, Zoči voči, The Paranoid, Kali, atď. Fanúšikovia sa môžu ako vždy tešiť aj na populárne lokálne talentované kapely, ktoré prehliadku toho najlepšieho z domácej hudby už tradične otvárajú. A ešte dobrá správa na záver: line-up sa ešte bude priebežne dopĺňať...napokon, najväčšie prekvapenia nemusia prísť len na Vianoce...
Presný zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých lokalitách nájdete na www.hitproduction.sk
alebo priamo na festivalových weboch: www.ruzinafest.sk, www.duchonkafest.sk a www.oravafest.sk.

Termíny letných festivalov Music Summer :
Ružiná 9.-11. júl 2015
Duchonka 30. júl – 1. august 2015
Orava 13.-15. august 2015

Aktuálna cena vstupenky: 14,90 EUR. Cena v deň konania: 19,90 Eur.

Zmena programu vyhradená!

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MUSIC SUMMER 2015
picture MUSIC SUMMER 2015
Top