Detail info
Close

HANUMAN CUP 27

HANUMAN CUP 27

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 4.7.2015 od 19.00 h. (Vstup možný od 18.00 h.)
Miesto konania/Place of event: Amfiteáter Senec, Hečkova ulica, Senec 

Popis/Description:
V prvú júlovú sobotu čaká priaznivcov thajboxu jedna z posledných akcií aktuálnej zápasovej sezóny pred letnou pauzou - Hanuman Cup 27. Aj vzhľadom na letný termín sa vôbec po prvýkrát v histórii turnajov, organizovaných bratislavským Hanuman Gymom, zápasy uskutočnia vonku pod holým nebom. Dejiskom bude zrekonštruovaný amfiteáter v Senci, na programe bude celkovo 14 zápasov.

V prvej časti turnaja diváci uvidia deväť zápasov, ktoré obsadia predovšetkým mladé talenty domáceho Hanuman Gymu ako Juro Belica, Milan Ulman, Martin Novák či Dávid Zámečník. Druhá časť bude pozostávať z ďalších šiestich zápasov. V prvých dvoch sa predstavia Dano Hromek a Andrej Šimkulič, posledné štyri duely budú najvyššej A-kategórie na 5x3 minúty. Do ringu nastúpia Lucia Krajčovič, Mišo Peczár, Jakub Benko a v zápase večera Marko Novák. Na tejto open-air akcii nesmie chýbať žiadny fanúšik bojových športov.

UPOZORNENIE: V prípade nepriaznivého počasia v deň podujatia sa galavečer presunie do kongresovej sály Hotela Senec, Slnečné jazerá - Sever 2572, Senec.

Viac info na www.hanumangym.sk

Vstupné/Entry
Voľné sedenie: 15 Eur (do 4.7.2015, 17:00 h); na mieste 20 Eur (4.7.2015, od 18:00 h) 
VIP Stôl: 300 Eur - platí pre 5 sôb (zahŕňa: sedenie v blízkosti ringu, na stole alko a nealko, občerstvenie vrátane jedál priamo z grilu.)

Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture HANUMAN CUP 27
Top