Detail info
Close

Moussa Cissokho - J. Galega Brönimann - Omri Hason

Moussa Cissokho - J. Galega Brönimann - Omri Hason

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 10.10.2015 o 20:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom

Popis/Description:

Moussa Cissokho - J. Galega Brönimann - Omri Hason (Senegal, Švajčiarsko, Izrael) je spomienkou na umenie rozprávať príbeh. Trio vytvára to správne hudobné napätie mixom tradičnej a modernej hudby z Afriky, Európy a Blízkeho východu. Šumivé zvuky kory, nazývanej tiež niekedy „africká harfa“, dopĺňa teplý tón basklarinetu a tepot orientálnych bicích. Užijete si nádherné, mäkké a krásne africké piesne v podaní Mousa Cissokha, Jan Galega Brönnimanna a Omriho Hasona !

Moussa Cissokho zo Senegalu je mimoriadne talentovaný a zručný hráč na koru, griotský spevák a skladateľ.

Jan Galega Brönnimann je síce Švajčiar, ale narodil sa v Kamerune v západnej Afrike. Je známy ako inovatívny a dychový hráč. Ako skladateľ a inštrumentalista pracoval s kapelami: Nils Petter Molvær, Sidsel Endresen, Pierre Favre, Saadet Türköz, Eddie Floyd, Aly Keita a Kenny Werner. Nejznámější je ale ako frontman svojej elektrojazzovej kapely Brink Man Ship.

Omri Hason sa narodil a vyrastal v Izraeli. Bubnovať začal vo veku 10 rokov, najprv na klasické bicie, neskôr na perkusie a orientálne bicie nástroje: zarb, darbuka a frame-drum. Neskôr ho ovplyvnil rytmický jazyk Indie, absolvoval tiež štúdium s iránskym bubeníkom Djamchidom Chemiranom. Od roku 1986 žije vo Švajčiarsku, nahráva a hrá s rôznymi jazzovými a world music zostavami.

Vstupné/Entry: 8,00 EUR 
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy.

Potrebná rezervácia stola na telefónnom čísle 0902 608 912 alebo na maili info@bluenote.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top