Detail info
Close

SABATON (SWE) + Citron (CZ) + Wisdom (HU)

SABATON (SWE) + Citron (CZ) + Wisdom (HU)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 6.2.2016 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: Hala CASSOSPORT, Košice

TYP: STÁTIE

Popis/Description:

Megaúspešní švédski hrdinovia na svojom ťažení "Heroes on Tour" !!! Po vypredaní banskobystrického amfíka s Nightwish si posvietia aj na publikum na východe. Exkluzívny koncert v Košiciach doplnia maďarskí Wisdom, ale naozaj veľkou bombou je účasť českej legendy Citron s Láďom Křížkom a Tanjou po veľkom reunione 2015 ! Exkluzívna premiéra turné Radegast 2015-2016 na Slovensku sa nezaobíde bez odohrania legendárneho albumu Radegast, hitov ako Uragán, alebo Ocelové město, ale aj československých megahitov - duetu Láďu Křížka s Tanjou "Kam jen jdou lásky mé" alebo Tajnin sólohit "Nad hlavou létá rock´n´roll. Z nového EP taktiež krásne skladby ako

V Česku Citron vypredal väčšinu sál na reunionovom turné a na jar pokračuje. na Slovensku sa prvákrát s Láďom predstavia práve na veľkolepom trojkoncerte so Sabaton a Wisdom !


Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture SABATON (SWE) + Citron (CZ) + Wisdom (HU)
picture SABATON (SWE) + Citron (CZ) + Wisdom (HU)
Top