Detail info
Close

APPARAT: Soundtracks Live

APPARAT: Soundtracks Live

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 03.11.2015 o 20:00 h.
Miesto konania/Place of event: Majestic Music Club, Karpatská 2, Bratislava

Popis/Description: 

V novembri v Bratislave vystúpi berlínsky DJ, producent a skladateľ Sascha Ring, známejší pod umeleckým menom Apparat. Svoj nový koncertný program Apparat Soundtracks Live, pozostávajúci prevažne z hudby vytvorenej pre film a divadlo, predstaví 3. novembra v bratislavskom MMC. Okrem 5-člennej kapely privezie Sascha aj vizuálnych umelcov Transforma, s ktorými spolupracoval už pri predchádzajúcom turné Krieg und Frieden.

Apparat začal pôsobiť na berlínskej klubovej scéne v roku 1996 a postupne sa stal jedným z najuznávanejších vývozných artiklov zo svetovej metropoly elektronickej tanečnej hudby. Jeho hudba sa pohybuje medzi technom, IDM a ambientom, pričom v posledných rokoch Saschu podľa jeho vlastných slov
„zaujíma skôr tvorba zvukov ako beatov“.

Apparat má na konte šesť radových albumov, ďalšie dva vydal pod názvom Moderat, čo je jeho spoločný projekt s duom Modeselektor. Dlhé roky vydával pod vlastnou značkou Shitkatapult, od roku 2011 patrí pod kultový label Mute Records.

Sascha zložil hudbu k niekoľkým filmom a divadelným predstaveniam, jeho tracky sú použité v znelkách viacerých kultových seriálov a jeho skladbou Goodbye pravidelne otvára svoje live vystúpenia ďalšie zázračné dieťa súčasnej elektroniky Bonobo.

Po vypredaní prvej stovky najlacnejších 20-eurových vstupeniek sa do predaja dostane 200 lístkov v cene 25 eur, potom až do skončenia predpredaja bude cena 30 eur. V predaji je aj 32 VIP lístkov v cene 40
eur.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy.

Ďalšie koncerty ORE POLE nájdete tu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture APPARAT: Soundtracks Live
Top