Detail info
Close

Operné gala 2015 - benefičný koncert

Operné gala 2015 - benefičný koncert

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 18.08.2015 o 17:00
Miesto konania/Place of event: Drevený evanjelický artikulárny kostol, Kežmarok

Popis/Description:

Po minuloročnom úspešnom koncerte pozýva občianske združenie Opera Slovakia na svoj druhý Operný benefičný galakoncert - Operné gala 2015.

Koncert sa uskutoční pod záštitou Petra Dvorského.

Portál Opera Slovakia oslavuje štvrté výročie od svojho založenia a pri tejto príležitosti sa uskutoční druhý operný benefičný galakoncert v Drevenom evanjelickom artikulárnom kostole v Kežmarku s vynikajúcim speváckym obsadením. Kostol bol ako kultúrna pamiatka v rámci zápisu súboru Drevených chrámov v slovenskej časti Karpatského oblúka zaradený do zoznamu UNESCO v roku 2008.

Druhý ročník operného galakoncertu sa uskutoční 18. augusta 2015 o 17. hod. Sólistami večera budú Štefan Kocán, v súčasnosti vo svete najžiadanejší slovenský operný basista, sólista popredných svetových operných domov, napr. Metropolitnej opery New York, milánskej La Scaly, Viedenskej štátnej opery a inde, úspešná mladá slovenská operná speváčka Patricia Janečková, Peter Kellner, sólista Opery v rakúskom Grazi a Titusz Tóbisz, sólista Opery Štátneho divadla v Košiciach. Účinkujúci vystúpia s klavírnym sprievodom Júlie Grejtákovej, korepetítorky Opery ŠD v Košiciach, Opery SND, hlavnej korepetítorky súťaže Musica Sacra v Ríme ako aj hlavnej korepetítorky a dramaturgičky Opera Slovakia.

Umelci budú opäť účinkovať bez nároku na honorár a výťažok sa tento raz venuje Stredisku Evanjelickej diakonie SVETLO v Červenici pri Prešove, ktoré sa zaoberá opatrovateľskou službou, organizovaním letných biblických táborov za finančne prijateľných podmienok aj pre deti zo sociálne slabších rodín a inou diakonickou činnosťou. Stredisko úzko spolupracuje so školou v Červenici pre žiakov s viacnásobným postihnutím, najmä hluchoslepotou. Snahou Strediska je vybudovať vo svojom zariadení v Červenici potrebné hydroterapeutické REHABILITAČNÉ CENTRUM.

Dĺžka podujatia: cca 2 hodiny

Vstupné/Entry: 12,00 EUR - voľné sedenie
Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Operné gala 2015 - benefičný koncert
Top