Detail info
Close

VIANOČNÝ KONCERT – SIMONA ŠATUROVÁ

JANOSKA, ŠATUROVÁ
VIANOČNÝ KONCERT – SIMONA ŠATUROVÁ

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 09.12.2015
Miesto konania: Koncertná sieň Slovenskej filharmónie BRATISLAVA
Čas: 19.30 hod.

Hosť/Guest: Pavol Remenár, barytón
Spevácky zbor Lúčnica, zbormajsterka Elena Matušová
Slovenská filharmónia/The Slovak Philharmonic
Dirigent/Conductor: Jaroslav Kyzlink

Ceny od 01.10.2015

1.kategória/category: 59,-€
2.kategória/category: 49,-€
3.kategória/category: 39,-€

Popis:
Simona Šaturová, soprán
Popredná slovenská sopranistka pochádza z Bratislavy, no žije a pôsobí v Prahe a na zahraničných scénach. U hudobnej kritiky si vyslúžila označenie „mozartovský zázrak“. Vyprofilovala sa ako úspešná koncertná a oratórna interpretka. V roku 2006 debutovala na Salzburgskom festivale. Zažiarila v Mozartových operách ako Ilia (Idomeneo), Sandrina (La finta giardiniera), Pamina (Čarovná flauta), Konstanze (Únos zo Serailu) či Zuzanka (Figarova svadba). Naostatok slávila veľké úspechy ako Violetta (Verdi: La Traviata) a Gilda (Verdi: Rigoletto) v bruselskom Théâtre de la Monnaie, a tiež ako Aristea (Mysliveček: L’Olimpiade) v Prahe a vo Viedni. Nezabudnuteľné boli jej hosťovanie na koncerte Mariusza Kwieciena v Bratislave i jej sólový recitál v rámci cyklu Veľké slovenské hlasy. Na Vianočnom koncerte zaspieva výber z kantátového a operného repertoáru. V duetoch ju doplní barytonista Pavol Remenár a k sviatočnej atmosfére prispeje aj spevácky zbor Lúčnica.

Pavol Remenár, barytón
Vokálne štúdium absolvoval na VŠMU v Bratislave. V roku 1996 sa stal víťazom speváckej súťaže M. Schneidera-Trnavského. V roku 1999 bol finalistom súťaže Lucie Poppovej. Od r. 2000 je sólistom Opery SND, kde stvárnil už veľa profilových postáv: Don Giovanni (Mozart), Belcore (Donizetti: Nápoj lásky), Figaro (Rossini: Barbier zo Sevilly), Eugen Onegin (Čajkovskij), Papageno (Mozart: Čarovná flauta), Schaunard (Puccini: Bohéma).

Zľavy a vstupenky pre deti, dôchodcov, študentov, zťp:
Bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top