Detail info
Close

MARCO MENDOZA TRIO

MARCO MENDOZA TRIO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 10.09.2015 o 20:00 h. (vstup od 19:00 h.)
Miesto konania/Place of event: Frankie Rock Club, Mostná 42, NITRA


Popis/Description:
V nedávnej dobe ste ho mohli vidieť so skupinou The Dead Daisies, ktorú založil s bývalým spevákom Mötley Crüe Johnom Corabim, keď vystupovali ako predskupina KISS na ich poslednom turné, a na jeseň budú pre zmenu predskakovať skupine Whitesnake, kedže Marco má nadštandardné vzťahy s Davidom Coverdaleom. S ním spolupracoval nielen vo Whitesnake, ale aj na Davidovom sólovom albume „Into The Light“.
Od roku 1994 bol členom Thin Lizzy. Tí sa v roku 2012 pretransformovali na Black Star Riders a po vydaní prvého albumu „All Hell Breaks Lose“ (2013) ich v roku 2014 opustil. Okrem pôsobenia v týchto známych skupinách, bol členom zoskupení Blue Murder, Soul Sirkus,WAMI, spolupracoval s Tedom Nugentom, Johnom Sykesom, Billom Wardom (Black Sabbath), Dolores O'Riordan (Cranberries), Tommy Aldridgeom (Whitesnake), Ritchie Kotzenom, Neala Schőnom(Journey), Tommy Shawom(Styx) a ďalšími.

Vstupné/Entry: 10,00 EUR  (V Deň koncertu 15,00 EUR.)
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts. 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MARCO MENDOZA TRIO
Top