Detail info
Close

Art Un Anchored Festival 2015

Art Un Anchored Festival 2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 03.10.2015
Čas/Time: 15:00 - 17:00
Miesto konania/Place of event: odchod loďou: Bratislava - Rázusovo nábrežie,
príchod loďou: Viedeň - MS-Stadt. Z Viedne späť do Bratislavy autobusom.


Popis/Description:

Art UnAnchored je cestujúce umenie a kultúrny festival na M.S. Stadt Wien, stará parná loď z 30. rokov, ktorá bude zmenená na dynamické javisko plné hudby a kultúry. Poskytne priestor pre skoro 400 návštevníkov.

Budeme mať viac ako 70 medzinárodných umelcov, ktorí sa budú deliť o 6 pódií v kine, obrovskú výstavu, pódium so živou hudbou, viacero workshop-ov, divadlo s náložou rôznorodých predstavení a myseľ povzbudzujúce prednášky!

Na palube ochutnáte z hudby Konea Ra, KIDS N CATS, ASS QUAKESS, Ink Midget, objavíte umenie Symona Klimana, filmy Gelitin, Mara Matuschky, Vienna Independent Shorts od Regular Line a mnoho ďalších úžasných vecí...

Festival začne 3.októbra 10:30, kedy loď vypláva z Viedne smerom na Bratislavu. Medzi 15:00 - 17:00 zakotví v Bratislave poblíž Rázusovho nábrežia, následne sa vydá späť do Viedne, kde je plánovaný príchod okolo polnoci. Pre návštevníkov bude možnosť využiť Shuttle bus na návrat do Bratislavy, alebo ostať a užiť si trochu nočnej zábavy vo Viedni.

Cena/Price: 35,00 EUR - voľné sedenie (Bratislava Viedeň + Shuttelbuss späť do Bratislavy)

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Art Un Anchored Festival 2015
Top