Detail info
Close

Reebok Delta Challenge

Reebok Delta Challenge

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 07.11.2015
Miesto konania: Refinery Gallery, Vlčie hrdlo, Bratislava
Čas: od 08.00 hod.
Cena: 5,-€

Popis:

Rovnováha tela a ducha - odvážiš sa?

Delta Challenge je celodenný fitness festival, ktorým značka Reebok rozpumpuje Slovensko! Festival ponúka rôznorodý výber cvičení pod vedením špičkových trénerov a množstvo sprievodných aktivít.

Rovnováhu fyzických a psychických síl môže dosiahnuť každý s dostatkom odhodlania. V Reeboku vieme, že cestou ako posilniť svoje fyzické a psychické schopnosti, cestou ako sa stať lepším človekom, ako prekonať sám seba a vytvárať zdravé sociálne väzby je šport.

Preto cieľom festivalu Reebok Delta Challenge je podporiť odhdlanie ľudí viesť zdravý životný štýl cvičením športov, ktoré sú nám najbližšie.

Vyzývame ťa, aby si prišiel ukázať silu svôjho odhodlania! Počítaj s tým, že sa budeš potiť, budeš makať a budeš lapať po dychu. To je jediný dôkaz, ktorý príjmame. Stačí si vybrať, ktorý z tréningov chceš vyskúšať na vlastnej koži:
CrossFit, Spartan Race, Yoga, Dance a poprvý krát na Slovensku tréning Les Mills.

Nezáleží na tom či si profesionálny alebo "rekreačný" športovec, na svoje si prídu všetci účastníci. Zabavíš sa, načerpáš inšpiráciu, spoznáš nových ľudí a športy, ktoré sa môžu stať tvojím novým hobby.

Festival sa bude konať 7.Novembra 2015 v Refinery Gallery, Vlčie hrdlo, Bratislava. Všetci vyznávači zdravého životného štýlu a športoví nadšenci bez ohľadu na vek sú vítaní!

Zľavy a vstupenky pre deti, dôchodcov, študentov, zťp:
Bez nároku na zľavy.

Rezervácia lekcií, tréningov po zakúpení vstupeniek cez sieť Ticketportal a viac info:



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top